Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Κλειστό θα παραμείνει το ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ στις 12, 13 και 14 Σεπτέμβρη για την ολοκλήρωση εργασιών

            Σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Ακτίου Βόνιτσας, που δημοσιεύτηκε σήμερα στο "Διαύγεια", αναστέλλονται τα μαθήματα στο ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ, στις 12, 13 και 14 Σεπτέμβρη 2018, για την ολοκλήρωση των απαραίτητων εργασιών, που πραγματοποιούνται στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Βόνιτσας....

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ: 

4 σχόλια:

  1. Ρε αχρηστοι ρε ανικανοι επρεπε να ερθει η τελευταια εβδομαδα για να κανετε εργα που επρεπε να ειχαν γινει 1 μηνα πριν??
    Για το Κιαμο σε μια μερα ολος ο δημος δουλευε για να στρωσετε το εδαφος. Ειστε το λιγοτερο επικυνδυνοι.
    Σε ολη την Ελλαδα Αυριο ανοιγουν τα σχολεια στην Βονιτσα οχι.
    οχι 14 104 χρονια Δημαρχος πρεπει να εισαι τεραστιε Αποστολακη που εχεις αναπτυξη την Βονιτσα τοσο πολυ που δεν εχουμε που να Βαλουμε τους 35.000.000 τουριστες που ηρθαν φετος στην Ελλαδα ...αλλα απο Βονιτσα αναρωτιεμαι αν ηρθαν 200 300 νοματεοι.
    Για καμια πρατινα για καμια φοραδα για κανενα τιμολογιακι καλοι εισται για να διοικησετε δημο ειστε το λιγοτερο επικυνδυνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκουξε γλυκια μου οσο θελεις φώναξε οσο θελεις κατηγορία τον δημο οσο θελεις μονο ο αποστολακης μπόρεσε και το έκανε το σχολείο τωρα τι λες εσυ νομίζω ότι δεν σ ακουει κανενας. Και τι εγινε αν μείνει δυο μερες παραπάνω σιγα το πράγμα . Εδω εγινε ενα τέλειο σχολειο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς 12:54 π.μ. μάθε πρώτα γράμματα και μετά σχολίασε τσοπάνη. Σαλαγα όσο θες, το Ειδικό σχολείο της Βόνιτσας θα γίνει το καλυτερο και ξέρεις γιατί? Γιατί οι υπεύθυνοι των σχολείων του δημου, όταν φτιάχνουν ένα σχολείο το κάνουν κούκλα για τα παιδιά μας. Άνοιξε τα στραβά σου να δεις σε όλο το δήμο. Το Ειδικό σε πείραξε? Άρα ο επικίνδυνος είσαι εσύ γιατί επί της ουσίας δε σε νοιάζει για το σχολείο, απλά θέλεις να βγάλεις την κακία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε οχι και το σχολείο ο Αποστολάκης. Μη λεμε οτι θελουμε. Απλα τελειωσε τωρα που ελπίζουμε να τελειωσει πολιτικα κι αυτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο