Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Με βλέψεις για χρυσό στους Παραολυμπιακούς ο Μπακοχρήστος από το Μοναστηράκι Βόνιτσας

         Αν ζητούσαμε από κάποιον που γνωρίζει «πρόσωπα και πράγματα», να μας υποδείξει τον «πρωτάρη» της ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής που είναι υποψήφιος για το χρυσό μετάλλιο, τότε σίγουρα όλοι θα έδειχναν προς την πλευρά του Δημήτρη Μπακοχρήστου.
       Συμμετέχει για πρώτη φορά σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, όμως οι επιδόσεις του στην κατηγορία των 54 κιλών της άρσης βαρών σε πάγκο του επιτρέπουν να ελπίζει ακόμη και στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.
       «Πρώτος στόχος μου είναι να μπω στην εξάδα. Ξέρω ότι στις δυνατότητές μου είναι μια θέση στο βάθρο των νικητών και γιατί όχι και στο υψηλότερο σκαλί. Θα παλέψω σκληρά για την πρωτιά. Την θέλω και πιστεύω ότι μπορώ να την κατακτήσω. Είμαστε 3-4 αθλητές στην λίστα που θα διεκδικήσουν τις τρεις πρώτες θέσεις. Οι δύο Ασιάτες από το Βιτενάμ και την Κίνα, αλλά και ο Νιγηριανός, ο οποίος μάλιστα ήταν ο αθλητής που κατέκτησε το χρυσό στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Στο Ρίο πιστεύω όμως πως ήρθε η ώρα μου. Η ώρα να σηκώσω την Ελλάδα ψηλά», είπε ο αθλητής από το Μοναστηράκι Αιτωλοακαρνανίας.....



   Όσο για το κλίμα που περιμένει να συναντήσει στους πρώτους του Παραολυμπιακούς Αγώνες είπε πως «θα είναι τέλειο. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι οι αγώνες θα είναι υψηλού επιπέδου, όμως και οι εγκαταστάσεις των Βραζιλιάνων».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – gazzetta.gr
http://www.agriniopress.gr/

4 σχόλια:

  1. Δημητρη καλη επιτυχια με θαρρος και δυναμη να φτασεις ψηλα. Να ακουστει ο εθνικος μας υμνος και να θυμηθουν καποιοι απο που ξεκινησαν οι Ολυμπιακοι Αγωνες. Μας εχεις ηδη κανει υπερηφανους. Η Παναγια μας μαζι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή επιτυχία Δημήτρη, θα τα καταφέρεις είναι σίγουρο, ο Θεός μαζί σου, να είσαι γερός...

    Παναγιώτης Χολής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΗΜΗΤΡΗ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΜΒΙΑΤΙΣΑ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥ ΠΑΡΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΠΙΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΣΤΟ ΒΑΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΗ ΔΥΝΑΜΗ
    ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΓΛΚΑΛΙΑ . Η ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΡΟΜΒΙΑΤΙΣΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
    ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ
    ΝΩΝΤΑΣ ΝΙΚΑΚΗΣ-ΒΟΝΙΤΣΑ
    Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΛ ΤΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
    ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΧΑΙΡςΕΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥ ΣΟΥ ΣΥΜΑΘΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο...καλή δύναμη θηρίο και με το χρυσό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο