Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Μήνυμα Δημάρχου Ακτίου Βόνιτσας Γ. Αποστολάκη για τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

Συγχαρητήρια επιστολή Δημάρχου Ακτίου Βόνιτσας στους μαθητές της Γ’ Λυκείου

      Θέλω να εκφράσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια, σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που πέτυχαν, μέσω της διαδικασίας των Πανελληνίων εξετάσεων, την είσοδό τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.
     Η επιτυχία σας αυτή να σας δυναμώνει και να σας γεμίζει πάντα «δίψα» για μάθηση, για συμμετοχή και δημιουργικότητα. Οι κοπιαστικές προσπάθειες όλων αυτών των χρόνων, σήμερα αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ανοίγονται πλέον μπροστά σας νέοι ορίζοντες. Εύχομαι ολόψυχα να ζήσετε το όνειρο σας, να ανταποκριθείτε με επιτυχία στο νέο κύκλο σπουδών σας και να πετύχετε τους στόχους σας.
    Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στις οικογένειες σας  αλλά και στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειες σας συμβάλλοντας  στην επιτυχία σας.
     Τέλος,  θέλω να απευθυνθώ σε όλα τα παιδιά, που δεν τα κατάφεραν αυτή τη φορά. Μην απογοητεύεστε, αντιθέτως συνεχίστε την προσπάθεια σας. Η ζωή σας μόλις αρχίζει και στο μέλλον θα έχετε πολλές ακόμη ευκαιρίες.

Εύχομαι καλή πρόοδο σε όλους.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ 
ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ 

18 σχόλια:

  1. Μπράβο στα παιδιά. . Αλλά ΑΣΟΕ με 10.000 μόρια και αλλες παρομιες περιπτωσεις λόγω σεισμοπληκτου δήμου δεν είναι να καυχιέται ο δήμαρχος. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΡΧΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΡΙΑ ΛΟΓΩ ΣΕΙΣΜΟΥ ΜΠΟΡΕΣΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΟΛΕς ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σευχαριστουμε μασαμπουκα..ασε και τιποτα να φαμε εμεις μολις τελειωσουμε σπουδες,πιασουμε δουλεια σαν δημοσιοι και μετεπειτα να συντηρηθουμε παλι απο το δημοσιο κρατος σαν δημαρχοι,να φανε και τιποτα οι δικοι μας ανθρωποι ρε μασαμπουκα...ΕΦΟΡΙΑΚΟς ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΚΟΥΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ/?ΕΧΟΥΜΕ ΦΟΒΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΓΩΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΛΟΥΝΗ,ΑΛΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γεια σας ειμαι ο γιωργακης και ειμαι 12 χρονων,οταν μεγαλωσω θελω να γινω σαν και σενα,να γραφτω σενα κομμα,μετα να με διορισουν,και μετα να γινω δημαρχος ουσιαστικα να μην κοπιασω ποτε για να βγαλω λεφτα,να τα παιρνω ολα ετοιμα.ποτε δεν καταλαβα ποια ειναι η ουσια του να παω σπουδασω και να σπαταλησουν χρηματα οι γονεις μου εφοσον ανθρωποι προτυπα σαν και σενα εχουν προκοψει στην ζωη τους εχουν κανει λεφτα,κανουν την ζωαρα τους χωρις να κοπιασουν,απλος κελαηδοντας την λεξη ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥς ΣΑΝ Κ ΣΕΝΑ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΕΧΕΙ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ Η ΑΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΣΑΥΤΕς ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ,ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΣΥ ΚΑΘΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Καραγκούνης αντέγραψε τον Αποστολάκη ή μήπως έγινε το ανάποδο;

    Μάλλον ο Καραγκούνης του έδωσε την αδεια να πει ότι είπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πείτε στον απόφοιτο του δημοτικού ότι δεν υπάρχουν ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα! κάτι άλλο ήθελε να πει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Κουφοβασίλης που αμείβεται με 3.000 ευρώ το μήνα με δική σου απόφαση είναι νόμιμο; Δεν δικαιούστε να μιλάς για τη νεολαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ειναι αληθεια ο αποστολακης αποφοιτος δημοτικου;με εκπλησει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Καραγκούνης να είναι καλά που εντάχθηκε ο Δήμος αυτός και του Ξηρομέρου σαν σεισμοπληκτες περιοχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ηθελα να ξερω μεχρι που θα φτασει η κατινια σας, το κουτσομπολιο και η αμορφωσια σε σας που κατακρινετε. Εχετε σκεφτει να κανετε αυτοκριτικη για να βρειτε που ακριβως εχετε προβλημα? Μπειτε εσεις στα δημαρχεια για να τα φτιαξετε ολα. Εσεις ολοι οι ηθικοι... Αντε πια σας εχουμε βαρεθει ολο τα ιδια και τα ιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δειξτε μας τα πτυχια σας ολοι εσεις που τα γραφετε αυτα. Επιτελους δεν πατε να κανετε και καμια δουλεια? Ολη μερα καθε μερα σχολιαζετε. Πεντε εξι ειστε ολοι κι ολοι που γραφετε και πολλους λεω. Παρακαλω να δημοσιευτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ούτε να συγχαρεί τους επιτυχόντες δεν μπορεί. Αμαυρώνεται την επιτυχία τους. Τι να πει κανείς. Εδώ, συκοφαντούμε , μπας και μειώσουμε , τους ολυμπιονίκες μας. Λέει ο λαός : Όσα δεν φτάνει η αλεπού , τα κάνει κρεμαστάρια. Ξέρετε ποια......

    Αποστολάκη, μη τους δίνεις σημασία. Ότι κι αν κάνεις , αυτοί μαύρο θε βλέπουν , όπως και το παρελθόν τους, όπως και η μικροψυχία τους.

    ΥΓ Λες να το δώ δημοσιευμένο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ζητω η ποσοστωση ζητω τα ψηφαλακια.......!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ντροπή, γίναμε πανελληνίως ρεζίλι με το ρουσφετι του Φίλη και εσεις πανηγυρίζετε. μας φτύνουν και νομίζετε οτι ψιχαλιζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο