Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Ο Αστακός «τσακίζει» τους αντιπάλους και στο KICK BOXING!

Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΠΕΦΑΝΗΣ ΜΑΚΗΣ ΜΕ ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΚΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ KICK BOXING!!!
            Την 24 Μαρτίου 2012 στο κλειστό στάδιο Λευκάδας διοργανώθηκαν αγώνες KICK BOXING στους οποίους συμμετείχαν επίλεκτοι Αθλητές από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Οι θεατές παρακολούθησαν μία εκδήλωση η οποία είχε άρτια οργάνωση, φοβερό θέαμα και σκληρούς αγώνες.
       Την παράσταση έκλεψε ο Αθλητής του Αστακού ΠΕΦΑΝΗΣ Μάκης, ο οποίος πέτυχε το μοναδικό νοκ άουτ της βραδιάς και μάλιστα απέναντι στο φαβορί συλλόγου της Αθήνας....
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ...
        Ήταν ένας σκληρός αγώνας με όρους ΚΙ στον οποίο τελικά επικράτησε ο Αθλητής του Αστακού ο οποίος έβγαλε νοκ άουτ στον 2° γύρο τον αντίπαλο του. 
        Ο Αθλητικός Σύλλογος Αστακού πρωταγωνιστεί στα Μαχητικά Αθλήματα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ και KICK BOXING και παρέχει στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Αστακού που αγαπούν τη ζωή και την άθληση, την ευκαιρία να εκτονώνονται, να γυμνάζονται, να διδάσκονται αυτοάμυνα και να ασχολούνται με τον πρωταθλητισμό στα παραπάνω δυναμικά αθλήματα. 
      Συνεχίζοντας τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Σύλλογος στοχεύει σε μια διάκριση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Ανδρών-Γυναικών που θα γίνει την 30,31 Μαρτίου στην Αθήνα όπου θα αγωνισθεί η Αθλήτρια ΓΚΟΥΜΑ Αλίκη. Ευχόμαστε καλή επιτυχία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο