Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Η Γουριώτισσα πήγε εκδρομή στα Καλάβρυτα

         Ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Γουριώτισσας «ο Άγιος Δημήτριος» είχε υποσχεθεί από το καλοκαίρι σε όλους τους κατοίκους της Γουριώτισσας ότι κάποια στιγμή θα κάνει εκδρομή στα Καλάβρυτα. 
    Αυτή η στιγμή ήρθε το Σάββατο 10 Μαρτίου 2012 και ξεκίνησαν δυο πούλμαν το ένα από το χωριό και τα άλλο από την Αθήνα και συναντήθηκαν στα Καλάβρυτα....
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ...



      Μεθυστική η  εκδρομή από ομορφιά, είδαν και ζήλεψαν  πανέμορφα τοπία, βυζαντινά μοναστήρια, όμορφα χωριά, πολύ πράσινο, ζωντανή την ιστορία της Πατρίδος μας. 
     Μεγάλες στιγμές ψυχαγωγίας και απόλαυσης πέρασαν στο χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων και μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το χιόνι και την ομορφιά του τοπίου και δεν σταμάτησαν να παίζουν με το χιόνι ούτε στιγμή! 
    Στην συνέχεια επισκεφτήκανε την Άγια Λαύρα, το μουσείο με τα κειμήλια από την ένδοξη επανάσταση του 1821,  το μνημείο των πεσόντων που εκτέλεσαν οι Γερμανοί εκατοντάδες πατριώτες μας και άλλα μνημεία. 
      Όλοι βρήκαν πολύ ενδιαφέρουσα την εκδρομή και οι  εκδρομείς δέθηκαν περισσότερο μεταξύ τους σαν μια μεγάλη οικογένεια. 
    Ο Σύλλογος ευχαριστεί όλους τους πατριώτες που τους τίμησαν με την παρουσία τους και υπόσχεται στο μέλλον πολλές εκδρομές...


Πηγή: http://gouriotissa.blogspot.com/









































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο