Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Όλα έτοιμα για τις προεδρικές στο ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία

Μία κάλπη θα στηθεί σε Αστακό, Κανδήλα, Φυτείες, Βόνιτσα, Πάλαιρο και Κατούνα
          Διαβιβάστηκαν  στα κεντρικά του ΠΑΣΟΚ οι λίστες με τα εκλογικά τμήματα και τις εφορευτικές επιτροπές, για την διεξαγωγή των προεδρικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ την Κυριακή στην Αιτωλ/νία. Τρείς κάλπες στο Αγρίνιο, στον σταθμό του τρένου......


           Οι κάλπες στην Αιτωλ/νία θα είναι 30 ή 29 και ουσιαστικά θα στηθούν σε κάθε έδρα πρώην δήμου, εκτός από της ορεινή Ναυπακτία και τον δήμο Παναιτωλικού (Σκουτερά). 
       Τρεις κάλπες θα υπάρχουν στο Αγρίνιο, στον σταθμό του τρένου,  ενώ κάλπη θα στηθεί και στον Αγιο Κων/νο. Κάλπες επίσης θα στηθούν και στις έδρες των σημερινών δημοτικών ενοτήτων του δήμου Αγρινίου, εκτός του δήμου Παναιτωλικού.
            Μια σχετική δυστοκία που υπήρχε στην συμπλήρωση των εφορευτικών επιτροπών, όπως φαίνεται ξεπεράστηκε και αύριο αναμένεται να γίνει και επίσημη ανακοίνωση από τη Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ.
         Στη Ναύπακτο θα υπάρχουν δυο κάλπες, στον Ξενία, μια για τον πρώην δήμο Ναυπάκτου και μια για τους ορεινούς δήμους της Ναυπακτίας. Κάλπη θα στηθεί και στο Αντίρριο.
        Μια κάλπη θα στηθεί όπως είναι γνωστό στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο στο Μεσολόγγι, και από μια στα πρώην δημαρχεία Οινιάδων και Αιτωλικού.
        Μία κάλπη θα στηθεί στην Αμφιλοχία  μια στο Χαλκιόπουλο, μια στο Μενίδι και από μια σε Αστακό, Κανδήλα, Φυτείες, Βόνιτσα, Πάλαιρο και Κατούνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο