Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Σκληρή τιμωρία του Μύτικα για τον αγώνα με Παναιτώλιο


     Με σκληρή ποινή τιμωρήθηκε ο Αλυζιακός Μύτικα από την πειθαρχική επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών σωματείων Αιτ\νιας η οποία επιλήφθηκε του διακοπέντος αγώνα ανάμεσα στον Αλυζιακό Μύτικα και τον Ολυμπιακό Παναιτωλίου στις  3-12-2011 για το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας...


      Η απόφαση που βγήκε ήταν ο Ολυμπιακός  Παναιτωλίου κερδίζει τον αγώνα με σκορ 3-0 και παίρνει τους τρεις βαθμούς της νίκης.  Η ομάδα του Αλυζιακού Μύτικα  εκτός από τον αγώνα, χάνει και -3 βαθμούς από το φετινό πρωτάθλημα, ενώ θα του αφαιρεθούν και -2 βαθμοί από πρωτάθλημα της ερχομένης περιόδου.
      Επίσης ο ποδοσφαιριστής  Αποστολάκης  Αριστ. της ομάδας  του Μύτικα, που με την συμπεριφορά του ήταν η αιτία να διακοπεί το ματς τιμωρήθηκε με την εξοντωτική ποινή 18 αγωνιστικές. 
       Η βαριά καμπάνα που έπεσε στη νεανική ομάδα του Μύτικα ίσως αποδειχθεί καταστροφική αφού κατρακύλησε στη τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόνο 4 βαθμούς.
      Εδώ να τονίσουμε ότι πειθαρχική επιτροπή έπρεπε να αποδώσει το «ευ αγωνίζεσθαι» για τα νέα παιδιά του Μύτικα, που σε δεκάδες αγώνες δεν έχουν δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα εντός των αγωνιστικών χώρων.
       Πως γίνεται η ομάδα που έχει ήθος και προσφορά  στον αθλητισμό της να καταδικάζεται σε υποβιβασμό
  Το ΞΗΡΟΜΕΡΟΝEWS αναρωτιέμαι η τιμωρία που επιβλήθηκε στο Μύτικα θα ήταν η ίδια αν επρόκειτο για μια ομάδα από τις μεγάλες πόλεις του νομού; Θα απαντήσουμε πως όχι φυσικά, γιατί για όλες αυτές ισχύουν άλλα μέτρα και άλλα σταθμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο