Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Συγχαρητήρια επιστολή του Κώστα Καραγκούνη στην Αστυνομία

      Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του τομέα πολιτικής Ευθύνης Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, κ. Κώστας Καραγκούνης, για τις πρόσφατες επιτυχίες της Αστυνομίας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας στο δύσκολο αγώνα κατά της εγκληματικότητας επισημαίνει τα εξής........


    «Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για τις πρόσφατες σημαντικές επιτυχίες τόσο της Α.Δ. Αιτωλίας όσο και της Α.Δ. Ακαρνανίας και των μελών αυτών στον δύσκολο και καθημερινό αγώνα κατά κατά της εγκληματικότητας που καθημερινά αυξάνεται και μαστίζει την ελληνική κοινωνία γενικότερα.
 Η συμβολή τους ειδικά σήμερα που οι οικονομικές συνθήκες είναι άθλιες και το έργο τους γίνεται κάτω από αντίξοες συνθήκες, είναι τεράστια.
Θέλω επίσης να συγχαρώ το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου που σημείωσε ακόμη μια επιτυχία ακόμη ένα καίριο χτύπημα κατά του δικτύου εμπορίας ναρκωτικών που στόχο έχει κυρίως τους νέους της πατρίδας μας. Επιτυχίες επαναλαμβάνω που έλαβαν χώρα κάτω από δύσκολες συνθήκες, με δεδομένες τις μεγάλες και σημαντικές ελλείψεις σε στελέχωση και υλικοτεχνικό εξοπλισμό που δυστυχώς δεν τιμούν το Αστυνομικό Σώμα αλλά κυρίως μια ευνομούμενη πολιτεία και που έχω επισημάνει επανειλημμένα μέσω του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου.
 Θέλω να εξάρω για άλλη μια φορά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν οι άνδρες και οι γυναίκες της Αστυνομίας για να αντιπαρέλθουν αυτές τις ελλείψεις και αυτά τα κενά και να επιτελέσουν με επιτυχία το δύσκολο καθήκον τους, κερδίζοντας την αναγνώριση και την εκτίμηση της κοινωνίας μας. Η Ελληνική Αστυνομία χρειάζεται την έμπρακτη συμπαράστασή μας αλλά πάνω απ΄όλα χρειάζεται ένα καλό λόγο, μια ηθική δικαίωση. Συγχαρητήρια και εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια στο έργο σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο