Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

Στο ποσό των 18.067.258,36 € οι διαγωνιστικές διαδικασίες της διοίκησης Τριανταφυλλάκη ως σήμερα. Σε λίγο κάτω από 4 χρόνια, έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα προηγούμενα 9 χρόνια αθροιστικά, των διαγωνισμών των δύο προηγούμενων δημοτικών αρχών.




Με την βοήθεια του Excel καταγράψαμε το ύψος του ποσού που αφορά διαγωνιστικές διαδικασίες (μειοδοτικές δημοπρασίες) ως σήμερα, της δημοτικής αρχής του γιατρού κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη. Από τους συγκεκριμένους διαγωνισμούς, ένα μέρος των έργων και των προμηθειών έχει εκτελεστεί και ένα μεγαλύτερο μέρος όχι ακόμα......


Αφορά διαγωνισμούς που:
Ανακοινώθηκαν στο site του Δήμου.
Βρίσκονται στα τεύχη δημοπράτησης.
Το αρχείο excel αποτελείται από 5 στήλες:
1: Α/Α
2: ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
3: ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ
4: URL
5: ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ


Με βάση λοιπόν τα επίσημα στοιχεία που συγκεντρώσαμε, έχουμε να κάνουμε με 26 διαγωνιστικές διαδικασίες, συνολικού προϋπολογισμού δέκα οκτώ εκατομμυρίων εξήντα εφτά χιλιάδων, διακοσίων πενήντα οκτώ ευρώ και τριάντα έξι λεπτών (18.067.258,36 €).




Τα αριθμητικά στοιχεία, μέσα από τα επίσημα έγγραφα, δείχνουν:
1. Ότι οι διαγωνισμοί στην χρονική περίοδο της διοίκησης Τριανταφυλλάκη υπερτερούν κατά πολύ των απ' ευθείας αναθέσεων στον Δήμο Ξηρομέρου (περίπου 5 φορές πάνω) και
2. Ότι σε λιγότερο από 4 χρόνια, η διοίκηση Τριανταφυλλάκη, έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα προηγούμενα 9 χρόνια αθροιστικά, των διαγωνισμών των προηγούμενων δύο δημοτικών αρχών (περίπου 2 φορές πάνω).

Δείτε εδώ το αρχείο excel της τεκμηρίωσης όσων αναφέρουμε και τι αφορούν οι διαγωνισμοί.
mytikaspress

3 σχόλια:

  1. μα πόσο ψέμα που είναι ο γαλουνης να τον διαψεύσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα 500000 ευρο απεθειας αναθέσεις για το νερό γιατί δεν τα λέτε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαγοπότι με τροποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο