Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Λαϊκή Συσπείρωση Αγρινίου απείχε από την κοινή συναινέσει των άλλων παρατάξεων (εκτός της παράταξης Ανυπότακτο Αγρίνιο) έκδοση ψηφίσματος για τα Τέμπη τονίζοντας το «περσινά ξινά σταφύλια». Για ένα έγκλημα που έγινε στις 28/02 θυμήθηκαν την έκδοση ψηφίσματος στις 28/06/2023 προκαλώντας με αυτό τον τρόπο την οργή όλων για το σκόπιμο ετεροχρονισμό της απόφασης.....

Η Λαϊκή Συσπείρωση στη πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μετά το έγκλημα, κατέθεσε την καταγγελία της για τους υπεύθυνους αυτού και τις συγκεκριμένες πολιτικές που μας οδήγησαν στο «πάμε και όπου βγει» με τα οδυνηρά αποτελέσματα.

Εξάλλου για τη Λαϊκή Συσπείρωση κατατέθηκε το δικό της ψήφισμα στις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις της νεολαίας και του λαού που έγιναν άμεσα, όπου οι υπόλοιπες παρατάξεις έλαμψαν δια της απουσίας τους, και εκεί έδωσε τη δέσμευση της ότι «όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή, το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί» την οποία τηρούμε και θα τηρούμε.

Έτσι η συμμετοχή μας στην έκδοση ενός ψηφίσματος που με διάφορες προφάσεις και δικαιολογίες έφτασε να εκδίδεται μετά από τέσσερις μήνες (βλέπετε στο κρίσιμο αυτό διάστημα υπήρχαν οι δύο εκλογικές αναμετρήσεις) και μάλιστα παρουσιάζοντας τα γεγονότα γενικά και στρογγυλοποιημένα «για να μην αποσιωπηθούν οι ευθύνες όλων όσων κυβέρνησαν τα τελευταία χρόνια», συνενόχους θα καθιστούσαν και εμάς στη διάχυση και στην απονεύρωση των πολιτικών ευθυνών.

Σε όλο αυτό το διάστημα της σκόπιμης καθυστέρησης έχουν συντελεστεί και άλλα εγκλήματα όπως οι εκατοντάδες πνιγμένοι στην Πύλο, οι νεκροί λόγω της έλλειψης ασθενοφόρων αλλά και σε χώρους δουλειάς από εργατικά εγκλήματα, λόγω εντατικοποίησης της εργασίας χωρίς μέτρα ασφαλείας, τα οποία έχουν κοινή μήτρα την πολιτική που συμπυκνώνεται στη ρήση «τα κέρδη τους ή οι ζωές μας» που για τις άλλες παρατάξεις θέσφατο είναι «τα κέρδη τους» και έπονται «οι ζωές μας» .

Καλούμε κάθε συνδημότη μας , κάθε νεολαίο, εργαζόμενο, άνεργο, συνταξιούχο να μετατρέψουμε την οργή μας, την αγανάκτησή μας σε πολιτική πράξη με συμπόρευση κατά των πολιτικών που «βλάπτουν σοβαρά τις ζωές μας» και στις εκλογές για την Τοπική Διοίκηση του Οκτώβρη παραμερίζοντας και επιμέρους διαφωνίες μας να βρεθούμε όλοι μαζί στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης απαντώντας έμπρακτα στις προσπάθειες ενσωμάτωσής μας στις αντιλαϊκές επιδιώξεις τους.

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΤΙΜΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΝΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο