Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Αθρόα συμμετοχή υποψηφίων στον συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Ι. Π. Μεσολογγίου, Θανάση Λύρου.

Ήδη οι υποψηφιότητες του συνδυασμού έχουν καλύψει τα απαιτούμενα του εκλογικού νόμου. Συνεχίζουμε δυναμικά για την περαιτέρω στελέχωση, μέχρι τα ανώτατα προβλεπόμενα όρια.



Συμπόρευση ΕΛΕΝΗΣ ΛΥΡΟΥ

με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Ευχαριστώ την ΕΛΕΝΗ ΛΥΡΟΥ, από το Χρυσοβέργι, και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει. Με την Ελένη γνωριζόμαστε πολύ καλά και είναι γνωστό το ενδιαφέρον και η δραστηριότητά της για το νοικοκύρεμα των χωριών μας......

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Επειδή γνωρίζω πολλά χρόνια το ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ και ξέρω πόσα έχει προσφέρει στον τόπο σε θέματα Παιδείας και όχι μόνο, ανταποκρίθηκα αμέσως στο κάλεσμά του να είμαι υποψήφια μαζί του.

Ξέρω πως είναι ένας ικανός και αποτελεσματικός άνθρωπος, με πολλές γνώσεις και είμαι σίγουρη πως μπορεί να οδηγήσει τον τόπο μας στην ανάπτυξη που χρειάζεται.

Τα χωριά μας συνεχώς μαραζώνουν και υποφέρουν από βασικές ανάγκες. Δρόμοι ακατάλληλοι, τα σκουπίδια μάς πνίγουν, θέσεις εργασίας για να μείνουν τα παιδιά μας στον τόπο τους.

Για να μπορέσουμε να ανατρέψουμε την άσχημη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, η ελπίδα μας είναι να εκλέξουμε τον καλύτερο κι αυτός είναι ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ.

Καλή επιτυχία σε όλους μας.

ΕΛΕΝΗ ΛΥΡΟΥ

Ενεργός πολίτης



Συμπόρευση ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΜΑΚΡΗ

με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Ευχαριστώ τον ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΜΑΚΡΗ, από την Πεντάλοφο, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Ο αγαπητός μου φίλος, Σπύρος Μακρής, είναι ένας νέος άνθρωπος, άξιος επιχειρηματίας αγρότης, με όνειρα και ελπίδα να αλλάξουν τα πράγματα στον τόπο μας, όπως ελπίζουν όλοι οι νέοι μας, που επέλεξαν να παραμείνουν και να επενδύσουν εδώ.

Εμείς όλοι, αγαπητέ φίλε Σπύρο, και εγώ προσωπικά δεσμευόμαστε ότι δεν θα σας διαψεύσουμε.

Έχουμε τις γνώσεις, την εμπειρία και τη δύναμη να φέρουμε αποτελέσματα άμεσα στην ανάπτυξη του Δήμου μας και να φέρουμε τα χαμόγελα στους συνδημότες μας.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Αγαπητοί συνδημότες είμαι νέος επαγγελματίας αγρότης και ανήκω σε αγροτική οικογένεια.

Όλοι ξέρουμε με τι αγώνες και με πόσες δυσκολίες εργαζόμαστε μέρα και νύχτα για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε.

Μέχρι σήμερα, στα μεγάλα προβλήματα που έχουμε, δυστυχώς δεν είδαμε καμία βοήθεια και έχουμε εγκαταλειφθεί στη μοίρα μας.

Γνωρίζω το ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ, και χάρηκα που θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος. Γνωρίζω πολλά πράγματα για τη μέχρι τώρα προσφορά του, τη δυναμικότητά του, τις γνώσεις του ως Γεωπόνος και Δικηγόρος και είμαι σίγουρος πως από τη θέση του Δημάρχου θα είναι αποτελεσματικός για την λύση των προβλημάτων μας.

Για το λόγο αυτό αποφάσισα να είμαι υποψήφιος μαζί του και να συνεργαστούμε για να πάει ο Δήμος μας μπροστά.

Καλώ δε όλους τους συνδημότες μου, που τυχόν δεν τον γνωρίζουν, να επικοινωνήσουν μαζί του, να ενημερωθούν, να διαπιστώσουν τις ικανότητες και την δυναμικότητά του και να αποφασίσουν να συμπορευτούν μαζί μας, για το καλό όλων μας.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΜΑΚΡΗΣ
Επαγγελματίας αγρότης



Συμπόρευση ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΕΛΕΚΟΥ

με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Ευχαριστώ τον Γεωπόνο, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΠΕΛΕΚΟ, από το Ευηνοχώρι, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Είναι ιδιαιτέρως θετικό για τον Δήμο μας να υπάρχουν επιστήμονες με τόσο μεγάλη ευρύτητα γνώσεων, και τιμή για μας να συμπορεύονται μαζί μας, όπως ο αγαπητός μου φίλος, Κωνσταντίνος Μπελέκος, που γνωρίζει πολύ καλά τον πρωτογενή τομέα, τον βασικό πυλώνα της περιοχής μας.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Δραστηριοποιούμαι σε ένα νευραλγικό τομέα της περιοχής μας, τον αγροτικό, με πολλά προβλήματα αλλά και πολλές προοπτικές ανάπτυξης.

Αποδέχτηκα να είμαι υποψήφιος με τον ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ, γνωρίζοντας και εκτιμώντας την μέχρι τώρα ανιδιοτελή προσφορά του, τις πολλές γνώσεις του και την αποφασιστικότητά του να δουλέψει για την πολυπόθητη ανάπτυξη στην ταλαίπωρη περιοχή μας.

Είναι άνθρωπος που ενώνει και συνθέτει απόψεις, συνεργάζεται με ευρύτητα πνεύματος με όλους και είμαι σίγουρος πως αποτελεί την μοναδική υποψηφιότητα που επιβάλλεται να στηριχθεί από όλους στο Δήμο μας.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΕΛΕΚΟΣ

Γεωπόνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο