Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΉΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΖΩΝΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ..!!


Το Σάββατο 24 Ιουνίου 2023 πραγματοποιήθηκαν στο ΔΑΚ ΑΣΤΑΚΟΥ οι προαγωγικες εξετάσεις Ζωνών του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ....... Οι αθλητές ανταποκρινομενοι με τον καλύτερο τρόπο στη διδακτέα ύλη πραγματοποιησαν εξαιρετική εμφάνιση αποσπώντας το χειροκρότημα των θεατών και τα ευμενή σχόλια των κυρίων εξεταστων. Ευχαριστούμε πολύ τους Δασκάλους εξεταστές κυρίους ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ Θεοδωρο και ΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟ Μιχάλη οι οποίοι με την γνώση, την εμπειρία και την αγάπη τους, καθοδηγησαν τους αθλητές με υποδειγματικο τρόπο βοηθώντας τους να φτάσουν στην κορύφωση της απόδοσης τους.
Ευχαριστούμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη και την συνεργασία, καθώς και όλους τους παρευρισκομενους στην εκδήλωση για την τιμή που μας έκαναν και για το χειροκρότημα στους αθλητές.
Πολλά
συγχαρητήρια
στους αθλητές οι οποίοι δικαίως ήταν οι πρωταγωνιστές της εκδήλωσης..!!
Επομενος στόχος για τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ η μεγάλη διοργάνωση "" 9o SUMMER CAMP TAE-KWON-DO ASTAKOS 2023 " που θα πραγματοποιηθεί από 23-28 Ιουλίου στον αστακό η οποία όπως όλα δείχνουν θα προσελκύσει πληθως επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό..
Καλο υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους..

















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο