Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

5ο Διεθνές Τουρνουά Βόλεϊ Κορασίδων – Παρουσίαση των ομάδων


Η μεγάλη στιγμή έφτασε για το 5ο Διεθνές Τουρνουά Βόλεϊ Κορασίδων και οι διοργανωτές ετοιμάζονται να καλωσορίσουν τις συμμετέχουσες ομάδες στην πόλη της Ναυπάκτου και να τις παρουσιάσουν στο κοινό. Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση παρουσίασης των οκτώ ομάδων που θα συμμετέχουν φέτος στη διοργάνωση, που θα γίνει το απόγευμα της Δευτέρας 26 Ιουνίου και ώρα 20.00 στο Ξενοδοχείο Λεπάντο, στην παραλία του Γριμπόβου.

Στην φετινή διοργάνωση έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε δύο ομάδες από το εξωτερικό και πέντε ομάδες από την Ελλάδα με την οκτάδα φυσικά να συμπληρώνεται από την διοργανώτρια Ομόνοια Ναυπάκτου.

Από την Ιταλία για ακόμα μία χρονιά θα συμμετέχει η ομάδα ASD Roccalumera Pallavolo από τη Μεσίνα της Σικελίας που γίνεται έτσι η μοναδική ομάδα, εκτός της διοργανώτριας, που δεν έχει λείψει από καμία διοργάνωση. Δεύτερη ομάδα από το εξωτερικό, στην πρώτη της συμμετοχή στο τουρνουά της Ναυπάκτου, είναι η Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου από την Κύπρο. Από την Ελλάδα θα συμμετέχουν ο ΓΣ Ελευθερούπολης Καβάλας, ο ΣΦΠ Χανιά Βόλεϊ και ο Οδυσσέας Αγίας Βαρβάρας, στην πρώτη επίσκεψη και των τριών στην πόλη της Ναυπάκτου. Επανεμφανίζεται μετά την περσινή της αποχή η ομάδα του Ακρίτα Καλαμάτας ενώ παλιός γνώριμος είναι και ο Τελαμώνας Σαλαμίνας, ομάδα που κέρδισε και τα δύο προηγούμενα τουρνουά της Ναυπάκτου και επιστρέφει για να υπερασπιστεί τον τίτλο του. Τη φιλοξενία και την ευθύνη για τη διοργάνωση έχει η τοπική ομάδα της Ομόνοιας Ναυπάκτου.

Αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια, που γίνεται υπό την αιγίδα και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, είναι ο Δήμος Ναυπακτίας και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ενώ η διοργάνωση γίνεται με την έγκριση της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

Χορηγοί στη φετινή διοργάνωση είναι το ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΛΕΠΑΝΤΟ, το TIHIO RACE, η επιχείρηση ΔΗΜΗΤΡΗ ΙΩΑΝΝΟΥ και το Super Market ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ.

Την υγειονομική κάλυψη των αγώνων έχει αναλάβει το Τμήμα Ναυπάκτου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που στηρίζει όλες τις διοργανώσεις της Ομόνοιας Ναυπάκτου. Την ευθύνη τέλεσης των αγώνων υποστηρίζει ο Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου.

Χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης είναι το αθλητικό πόρταλ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ (athlitikoslogos.gr).

Όλοι οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Εθνικό Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου.

Το αγνωστικό πρόγραμμα ξεκινά από το πρωί της Τρίτης και ολοκληρώνεται την Πέμπτη με τους αγώνες κατάταξης. Στην πρώτη αγωνιστική την Τρίτη 27 Ιουνίου θα γίνουν οι εξής αγώνες:

12.00 Οδυσσέας Αγίας Βαρβάρας – ΣΦΠ Χανιά Βόλεϊ

14.00 Ομόνοια Ναυπάκτου – Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου

16.30 ASD Roccalumera Pallavolo – ΓΣ Ελευθερούπολη Καβάλας

18.30 Τελαμώνας Σαλαμίνας – Ακρίτας Καλαμάτας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο