Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Σταρακά: «Και τώρα δουλειά, δουλειά, δουλειά!»


Σε δήλωσή της για την επόμενη μέρα των εκλογών της 25ης Ιουνίου, η βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Χριστίνα Σταρακά, αναφέρει τα εξής:

«Και τώρα δουλειά, δουλειά, δουλειά!......

Δουλειά στη Βουλή. 

Για τον αγρότη και τον μικρομεσαίο επιχειρηματία, για τον μισθωτό και τον ελεύθερο επαγγελματία, για τη νέα γενιά και τους συνταξιούχους, για κάθε οικογένεια, κάθε ευάλωτο συμπολίτη μας, κάθε Έλληνα και Ελληνίδα που θέλει να δημιουργήσει. Στην Αιτωλοακαρνανία και σε όλη την Ελλάδα. Με πρωτοβουλίες και προτάσεις που υπηρετούν δικαιώματα για όλους και όχι προνόμια για λίγους. Απέναντι σε κάθε κυβερνητική πολιτική που δημιουργεί ανισότητες.


Αλλά και δουλειά μέσα στην κοινωνία. 

Σε κάθε γωνιά της Αιτωλοακαρνανίας. 

Εκεί θα με βρείτε ξανά, εκεί θα βρείτε όλο το ΠΑΣΟΚ ξανά. Γιατί η νέα σχέση εμπιστοσύνης που χτίζουμε ως Κίνημα με κάθε πολίτη οικοδομείται κάθε στιγμή, κάθε λεπτό, από τώρα. Αυτή η εμπιστοσύνη θα δώσει και πάλι, σύντομα, την προοδευτική κυβερνητική διέξοδο που έχει ανάγκη η χώρα, όπως τόσες φορές έκανε το ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν.


Σας ευχαριστώ που σηκώσατε στις πλάτες σας το Κίνημά μας. 

Σας ευχαριστώ που μου δώσατε τη δύναμη να σας υπηρετήσω και μέσα από το ελληνικό κοινοβούλιο. Ήμουν, είμαι και θα είμαι μία από εσάς, για εσάς!»




4 σχόλια:

  1. ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά καλά παταμυθακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για εκείνη την περιλάλητη ΠΟάΥ.
    καμία δήλωση απο το σοσιαλιστικό αυτό κόμμα, τίποτα , τίποτα ;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο