Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Υποψηφιότητα «Οι νέοι της Δυτικής Ελλάδας»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ " ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ"

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Αγαπητοί συμπολίτες,             

   Κατόπιν παρότρυνσης  πολλών συνοδοιπόρων και από τους τρεις νομούς, ιδίως νέων ανθρώπων που δεν ανήκουν στους επαγγελματίες πολίτικους, σας ανακοινώνω την απόφαση μου να συμμετέχω ως υποψήφιος περιφερειάρχης της Δυτικής Ελλάδος στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Οι νέοι της Δυτικής Ελλάδας»......


   Θέτοντας τον άνθρωπο ως θεμελιώδη αρχή και προτεραιότητα μας, θεωρούμε πως η ευτυχία και η ευημερία του έγκειται στην ισότιμη θεσμική του συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων.


  Θέτω στην κρίση των συμπολιτών μου την υποψηφιότητα μου στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, καθώς επιθυμώ να καλύψω ένα υπαρκτό κοινωνικό κενό που δημιουργείται από την απουσία των νέων ανθρώπων της καθημερινότητας και του μόχθου στα κοινά. Μια απουσία που δεν έχει να κάνει με την αδυναμία ή την αδιαφορία τους, αλλά με την έλλειψη  ευκαιριών και ερεθισμάτων. Ξέρουμε δεν θα είναι εύκολος ο αγώνας αλλά δεν ήμασταν ποτέ εδώ για τα εύκολα. Το αποδείξαμε με την καθημερινή στάση ζωής μας και είμαστε σίγουροι ότι η μεγάλη πλειονότητα των νέων αισθάνεται το ίδιο. Ωστόσο, είμαστε πεπεισμένοι ότι  θα καταφέρουμε να κάνουμε το δύσκολο αυτό έργο να γίνει μια μεγάλη επιτυχία για όλους.


Γεώργιος Κολλιόπουλος

Υποψήφιος Περιφερειάρχης

με τον συνδυασμό

«Οι νέοι της Δυτικής Ελλάδας»Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο