Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Σημεία από τη συνέντευξη του Θανάση Παπαθανάση στην εκπομπή «ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ» στο OPEN TV

                                                             


            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   

Συνέντευξη στην εκπομπή «ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ» στο OPEN TV με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Καμπουράκη και Παναγιώτη Στάθη παραχώρησε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, κ. Θανάσης Παπαθανάσης.......

 

Δείτε τα σημαντικότερα σημεία από την συνέντευξή του:

 

• Η κοινωνία έδωσε ισχυρή εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη να προχωρήσει τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα. Οι μεγάλες πλειοψηφίες μπορούν να κάνουν τις μεγάλες ανατροπές.

 

Σε όλες τις ηλικιακές ομάδες και σε όλες τις κοινωνικές τάξεις, η ΝΔ υπερίσχυσε . Όπως προβάδισμα είχε και στον χώρο του κέντρου.

 

Υπάρχει μία μεγάλη αλλαγή στην ελληνική κοινωνία. Δυστυχώς κάποιοι δεν το αντελήφθησαν κι ακόμα δεν μπορούν να το αντιληφθούν. Η κοινωνία είναι πολύ ώριμη και επέλεξε μια σταθερή κυβέρνηση και έναν Πρωθυπουργό αξιόπιστο με ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα.

 

• Με το αποτέλεσμα των δύο εκλογών, έκλεισε ένας κύκλος λαϊκισμού, fake news και τοξικότητας. Η κοινωνία επέλεξε ασφάλεια, ηρεμία, σταθερότητα.

 

• Ο κόσμος θέλει σταθερές δουλειές, θέλει επενδύσεις και να αυξηθεί το εισόδημά του.

 

• Η Ελλάδα έχει ρυθμό ανάπτυξης διπλάσιο του μέσου όρου της Ευρώπης, ενώ επί ΣΥΡΙΖΑ είχε το 25% του μέσου όρου της.


• Επί πανδημίας, έγιναν πολύ σημαντικά βήματα στον χώρο της υγείας. Διπλασιάστηκαν τα κρεβάτια στις ΜΕΘ, αυξήθηκε ο αριθμός των εργαζομένων, ενισχύθηκαν με γιατρούς τα νοσοκομεία. Σίγουρα όμως υπάρχουν ακόμα πολλές αδυναμίες που πρέπει να διορθωθούν.

 

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσε ως πρώτη προτεραιότητα την υγεία και σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε την επόμενη περίοδο τόσο με αύξηση του προσωπικού όσο και με αξιοποίηση των κονδυλίων από το ταμείο ανάκαμψης. 

 

• Η αύξηση των μισθών, η παιδεία και η αποτελεσματικότητα του κράτους αποτελούν επίσης προτεραιότητες για την επόμενη μέρα. Υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο από την Κυβέρνηση το οποίο θα υλοποιηθεί.

 

 

•  Με ταπεινότητα και σκληρή δουλειά θα προχωρήσουμε μπροστά για το καλό της χώρας μας και των πολιτών.

 

 

Δείτε όλη τη συνέντευξή του στο: 

https://www.youtube.com/watch?v=gdbrcExvA-4&ab_channel=%CE%98%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CE%B7%CF%82%CE%A0%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CE%B7%CF%82


2 σχόλια:

  1. ΜΕ ΧΡΕΩΜΕΝΟ ΚΟΜΑ ΜΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΕΛΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΟΝΙΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΜΕ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΗ ΕΔΡΩΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΥΠΟΛΗΤΕΥΣΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΒΑΛΚΑΝΙΟΙ ΣΕ ΠΙΑ ΧΩΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥΤΙΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κληρονομούν την Ελλάδα σαν να είναι τσιφλίκι τους και περιουσία του πατερατους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο