Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ: ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΠΛΩΤΕΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΡΟΥ


Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση δύο πλωτών εξεδρών στο Βορειοανατολικό τμήμα του Λιμανιού της Παλαίρου, μήκους 60 μ. και 32 μ. αντίστοιχα...... 

Το έργο με τίτλο «Μελέτη, προμήθεια, και τοποθέτηση δύο πλωτών εξεδρών στο λιμάνι Παλαίρου», χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας με συνολικό προϋπολογισμό 200.000 ευρώ. 

Στις εξέδρες θα μπορούν να ελλιμενίζονται περίπου 45 σκάφη αναψυχής, αυξάνοντας την δυναμικότητα του λιμανιού στις 90 θέσεις συνολικά. 

Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα εγκατασταθούν παροχές (πίλαρ) νερού, ρεύματος και ιντερνέτ προκειμένου οι επισκέπτες να έχουν τις απαραίτητες για την διαμονή τους υπηρεσίες. 

Με το έργο αυτό, ως Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, ανταποκριθήκαμε τόσο στις ανάγκες της μεγάλης ζήτησης που έχει το λιμάνι, όσο και στην ανάγκη ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας. 

Εκ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου









5 σχόλια:

  1. μπράβο δήμαρχε προχώρα και άσε τους άλλους να κάνουν καταγγελίες προσπαθώντας να σταματήσουν τα έργα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι αλήθεια ότι μία πλωτή εξέδρα επί δεκαετίες σχεδόν ήταν ιδιοκτησία μιας εταιρείας.
    Είναι αλήθεια ότι νερό και ρεύμα έπαιρνε τζάμπα από τα δημοτικά δίκτια και τα πλήρωναν οι συνεπείς ΔΗΜΌΤΕΣ.
    Καύσιμα τροφοδοτούνταν από το ηθικό πρατήριο τα οποία εισέπραττε. Το ηθικ'ό πρατήριο είχε ή δεν είχε εκπρόσωπο στο Δημοτικό Συμβούλιο; Έκανε το Κινέζο ή δεν τον έκανε;
    Είναι αυτό ή δεν είναι διαπλοκή ολοφάνερη.
    Δημοσιεύστε τα χρέη προς το Δήμο των επιχειρήσεων , που κονομάνε , από τους σκαφάτους.
    Είναι αυτό ή δεν είναι διαπλοκή ολοφάνερη.
    Αυτά κύριοι της Δημοτικής Αρχής συμβαίνουν οκτώ χρόνια και επί των ημερών σας , όπως και επί των ημερών του περιφερόμενου γραμματέα.
    Ζητείται επώνυμη διάψευσης. Μέχρι τις εκλογές , αλλά και μετά , ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιλάτε για έργα. Μιλήστε για τα χάλια σας.
    Κατόπιν της εύγλωττης ανακοίνωσης για τις προβλήτες στην Πάλαιρο, το λιμενικό ταμείο να μας απαντήσει για την πλωτή προβλήτα της Βόνιτσας. Αυτή, πρίν δύο έτη την σήκωσαν από τη θάλασσα με το αιτιολογικό της συντήρησης. Ξόδευσαν-πέταξαν 50000 ευρώ για συντήρηση και την εγκατέλειψαν στην ακτή. Πρίν ένα έτος την διέλυσαν. Τα πέντε μεγάλα βυτία επίπλευσης, χωρητικότητας 40 κυβικών το καθένα, αναζητούνται σε στάνες. Οι πλατφόρμες σαπίζουν στην είσοδο της Σάλτινης.
    Η ευγλωττία του λιμενικού ταμείου να συνεχιστεί με την εξήγηση για όλα αυτά. Μιλήστε για τα χάλια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγάλες αλήθειες για τα συμβαίνοντα στο λιμάνι της Ζαβέρδας. Πολλές δεκαετίες τώρα οι Δημοτικές Αρχές ανέχονταν τη κατάσταση που περιγράφει ο 3,11 μμ . Γιατί άραγε; Βίτσα, Τσακάλη έχετε το λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο