Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Γ.Ε.Α.: Εντυπωσιακές και με μαζική συμμετοχή οι τελετές λήξης των τμημάτων της!


Μια άκρως επιτυχημένη χρονιά για τη Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου ολοκληρώθηκε με τις τελετές λήξης των τμημάτων της για την περίοδο 2022-2023, οι οποίες έλαβαν χώρα το διάστημα 10 έως 23 Ιουνίου.Aυτές αφορούσαν τα τμήματα Στίβου, Μπάσκετ, Σκακιού, Λαογραφικού Ομίλου, Ρυθμικής Ενόργανης Γυμναστικής, Ζumba, Κλασικού Μπαλέτου και Σύγχρονου Χορού...... 

Μέσω αυτών των εκδηλώσεων, το κοινό του Αγρινίου και όχι μόνο, είχε τη δυνατότητα να διαπιστώσει την εξαιρετική δουλειά που λαμβάνει χώρα στα αθλητικά και πολιτιστικά τμήματα του συλλόγου, από έμπειρους και καταρτισμένους παιδαγωγούς. Η μαζική συμμετοχή του κόσμου σε αυτές και το ζεστό χειροκρότημα που απέσπασαν τόσο οι διδάσκοντες όσο και οι διδασκόμενοι, μικροί και μεγάλοι, αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα για του λόγου το αληθές. 


«Οι τελετές λήξης μάς υπενθύμισαν ότι μια επιτυχημένη χρονιά για τη Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου ολοκληρώθηκε. Παράλληλα, έστειλαν ελπιδοφόρο μήνυμα ότι η επόμενη χρονιά θα είναι ακόμη πιο δυνατή και δημιουργική για το σύλλογό μας. Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλες και όλους και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον προσεχή Σεπτέμβριο», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του σωματείου.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο