Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Κοπή Βασιλόπιττας του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου


Την βασιλόπιτα των Υπαλλήλων του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου ευλόγησε την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός......
Κατά την σύντομη προσφώνησή του ευχήθηκε υγεία και δύναμη σε όλους για να ανταποκρίνεται ο καθένας και η καθεμία στο ρόλο και στις αρμοδιότητες που έχουν, με σκοπό την εξυπηρέτηση των πολιτών του Δήμου.

Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε επίσης και σε τρία πρακτικά θέματα που αφορούν την περιοχή του Μεσολογγίου. Μοιράστηκε με τους εργαζομένους τον πόθο του, το 2023 να υπογραφεί η σύμβαση ανάθεσης του έργου της, εκ βάθρων, επισκευής και ανακαινίσεως του Επισκοπείου της Ιεράς Μητροπόλεως και να ανευρεθεί ο κατάλληλος φορέας για την υλοποίηση του έργου. Αναφέρθηκε στο θέμα του Νοσοκομείου Μεσολογγίου και τόνισε, ότι από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για τα προβλήματα που υπάρχουν έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των αρμοδίων οργάνων. Τέλος αναφέρθηκε στα κτίρια που διαχειρίζεται η Ιερά Μητρόπολη στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου και διευκρίνησε, ότι μόλις ολοκληρωθεί η ενημέρωσή του θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την αξιοποίησή τους, με σκοπό τη δημιουργία δράσεων και δομών που θα αφορούν τον άνθρωπο και θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της πόλης και του τόπου μας.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου συμμετείχαν ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και όλοι οι εργαζόμενοι στις διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ακόλουθο σύνδεσμο https://photos.app.goo.gl/5GTUrk3h8yN3sgTAA

Εκ του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας
της Ιεράς Μητροπόλεως



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο