Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ακτίου-Βόνιτσας: 10.000 ευρώ για την πινακίδα «Ι love Vonitsa»

 


Το λιμάνι της Βόνιτσας, κοσμεί τους τελευταίους μήνες όπως είναι γνωστό μια φωτεινή πινακίδα που τοποθετήθηκε με έξοδα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ακτίου – Βόνιτσας.,.....

Η φωτεινή ταμπέλα γράφει «I love Vonitsa», στα πρότυπα αντίστοιχων που έχουν τοποθετηθεί σε διάφορες κυρίως τουριστικές περιοχές της χώρας. Η τοποθέτηση της αποφασίστηκε από το Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ακτίου – Βόνιτσας στις 11 Ιουλίου του 2022 και το τιμολόγιο «κόπηκε» δέκα μέρες μετά. Το ένταλμα πληρωμής συντάχθηκε στις 25 Ιουλίου.


Σκοπός της τοποθέτησης της πινακίδας, ήταν «να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους επισκέπτες ώστε να «αναμειχθούν» με τα γράμματα, να φωτογραφηθούν και να κοινοποιήσουν τις φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα, ενισχύοντας έτσι την τουριστική προβολή της περιοχής».


Αν και πέρασαν κάποιοι μήνες, μερικοί παρατηρητικοί πολίτες ανακάλυψαν και το κόστος του συγκεκριμένου έργου, το οποίο βρήκαν αρκούντως «τσουχτερό». Η τιμή της πινακίδας, που κατασκευάστηκε από μονοπρόσωπη ΕΠΕ με έδρα το Περιστέρι Αττικής, κόστισε ούτε λίγο – ούτε πολύ 10.000 ευρώ. Η δε διαδικασία από την απόφαση τοποθέτησης, μέχρι την κατασκευή – πληρωμή πραγματικά προκαλεί έκπληξη ως προς την ταχύτητα της (δυο εβδομάδες).


Εύλογα πάντως κάποιοι απορούν εάν αυτό το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό μπορούσε να διατεθεί για κάποιες πολύ πιο άμεσες ανάγκες που σχετίζονται με τις αρμοδιότητες του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου της περιοχής.


Ακολουθεί το σχετικό ένταλμα πληρωμής, όπως έχει αναρτηθεί στη «Διαύγεια»:


Για πιθανές συγκρίσεις, υπάρχουν αποφάσεις δήμων για προμήθεια πινακίδων για τον ίδιο λόγο, την τουριστική προβολή δηλαδή. Στον Βόλο για παράδειγμα πέρυσι εγκρίθηκε δαπάνη 9.225 ευρώ για δυο φωτεινές πινακίδες. Τον Αύγουστο στην Κόρινθο επίσης έγινε αντίστοιχη προμήθεια πινακίδας (Ι LOVE CORINTH) με κόστος 3.968 ευρώ.

agriniopress

16 σχόλια:

  1. Δώσε Παντέλο καλά περνάτε δεν περιμεναμε και κάτι καλύτερο γιατί μόνο αυτό είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο λιμενικό ταμείο πρόεδρος είναι ο Βιτσας άσχετε και όχι ο Αποστολάκης. Τα έχετε μπερδέψει με το Κέντρο Μέριμνας και φταει ο Τριαντακωσταντης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάρτι , μεγάλο πάρτι γίνεται με το δημόσιο χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πλιατσικολογούνε, βρίζουνε, απειλούνε.
    Αυτοί είναι
    Δεν φταίνε οι ίδιοι
    τόσο μικροί είναι.
    Μανώλης Αναγνωστάκης.
    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ
    Τα στερνά τιμούν τα πρώτα.
    Ακόμη παραπέρα
    Εμπρός στο δρόμο που χάραξε το Κέντρο Μέριμνας και η Κοινωφελή Επιχείρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τάκη σε δύο εβδομάδες απόφαση κατασκευή και τοποθέτηση της πινακίδας και 10.000 ευρώ το κόστος εκεί στο λιμενικό ταμείο πολλά τιμολόγια κόβονται με πολύ μεγάλα νούμερα που πάνε αυτά τα χρήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα αφήνουν στα ταμεία του δήμου εκεί πάνε να τα βρουνε οι επόμενοι που έρχονται τι δεν καταλαβαίνεις δηλ ακούς που πηγαίνουν τα υπόλοιπα λεφτά

      Διαγραφή
    2. Βαλ τα σχόλια μην τους το χαρίζεις Ξηρόμερο αγαπημένο ο δάσκαλος σας δεν χαμπαριαζε εσείς να να σας παει

      Διαγραφή
  6. 6:30 ΜΜ Σου έχει γίνει Παντελή έμμονη ιδέα ο Τριαντακωνσταντής. Τι φταίει ο δάσκαλος αν εσείς κάνετε υπερτιμολογήσεις; Ο Αρχιερέας σας έβγαλε καλούς μαθητές; Ακου 10.000 ευρώ για μια πινακίδα. Δεν φταίει η γίδα που πιάνεστε στη πλάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΑΠΟΣΤΌΛΑΚΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΤΟ ΛΈΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΠΛΕΟΝ.ΟΤΙ ΦΑΓΑΝΕ ΦΑΓΑΝΕ. ΝΕΟΣ ΔΉΜΑΡΧΟΣ Ο ΚΑΣΟΛΑΣ. ΤΟ ΝΕΡΌ ΈΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΑΥΛΆΚΙ ΑΠΟ ΨΗΛΑ.ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΆΣΧΑ ΔΕ ΘΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πως θα πίνει ουισκυ μαύρο ο Τακουλας; Και θα στηρίζει κάρι τζάμπα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ξεφτίλα της ξεφτίλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μαζί γράμματα και ❤️ = 8.
    9.666 / 8 = 1.208

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 9:57 αναποδα τα λες. του τριαντακωνσταντη εγινε εμμονη ο παντελης και οχι το αναποδο. τι σχεση εχει με το λιμενικο και την πινακιδα? που γραφει οτι ειναι κομμενο το ενταλμα? σας ποναει ο παντελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλά ρε 5.10 κ 6.30 σας 3χει γίνει ψύχωση ο Παντελής . Στον ύπνο σας τον βλέπετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ναι ναι 7:14 έρχεται ο Σώζος να σας ζεψει εσάς τους Αποστολακηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο