Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛ. Πρόσκληση σε συνέντευξη τύπου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ
ΠΡΟΣ :
ΤΑ Μ.Μ.Ε. , τον Ημερήσιο – Περιοδικό και Ηλεκτρονικό τύπο του Νομού.

Κυρίες και Κύριοι

Τα συνεργαζόμενα σωματεία συνταξιούχων της Αιτωλοακαρνανίας, πραγματοποιούν Παναιτωλοακαρνανική συγκέντρωση διεκδίκησης την Πέμπτη 02 Μάρτη ώρα 10.30 π.μ. στο Αγρίνιο , στην κεντρική πλατεία.......

Για τον λόγο αυτό σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στη Συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί την Τρίτη 28 Φλεβάρη και ώρα 11.00 π.μ. στο Αγρίνιο, στο Εργατικό Κέντρο, προκειμένου να σας εκθέσουμε τις θέσεις μας στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνταξιούχοι.

Θέλουμε εκ των προτέρων να σας ενημερώσουμε ότι:

Τα τελευταία δεκατρία χρόνια οι συντάξεις μας σφαγιάζονται, με τεράστιες περικοπές απ’ όλες τις κυβερνήσεις στις κύριες και επικουρικές , στις συντάξεις χηρείας, στα εφάπαξ, με την αφαίρεση της 13ης και 14ης σύνταξης και του ΕΚΑΣ .

Με την πληρωμή των συντάξεων του Φλεβάρη αποδείχθηκε το μεγάλο ψέμα της κυβέρνησης ότι όλοι οι συνταξιούχοι πήραν πάνω από τρεις αυξήσεις.

Εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχοι που συνταξιοδοτήθηκαν πριν το έτος 2016 δεν πήραν ούτε ένα ευρώ αύξηση λόγω της προσωπικής διαφοράς του νόμου του ΣΥΡΙΖΑ.

Κοντά στο ένα εκατομμύριο χαμηλοσυνταξιούχοι πήραν ψίχουλα , αφού η αύξηση ήταν από είκοσι – σαράντα ευρώ.

Δεν δόθηκε καμιά αύξηση στις επικουρικές.

Οι νέοι συνταξιούχοι μετά το 2016 βγαίνουν με μικρότερες συντάξεις , αφού άλλαξε ο τρόπος υπολογισμού με το νόμο του ΣΥΡΙΖΑ.

Το κύμα της ακρίβειας σακατεύει παραπέρα ότι απέμεινε από τις συντάξεις μας και αφαιρεί κάθε δυνατότητα ανθρώπινης διαβίωσης .

Κύρια αιτήματά μας η καταβολή της 13ης και 14ης σύνταξης, η γενναία αύξηση σε όλες τις συντάξεις τώρα και η πλήρης ενσωμάτωση της προσωπικής διαφοράς στην καταβαλλόμενη σύνταξη .

Να γίνει τώρα πρόσληψη γιατρών , νοσηλευτών στα νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου και στα Κέντρα Υγείας του Νομού.

Πιστεύουμε ότι θα παρευρεθείτε στη συνέντευξή μας και θα προβάλλετε τα δίκαια αιτήματά μας

Ευχαριστούμε

ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο