Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Σημαντικές διακρίσεις προϊόντων παραγωγής της Οινοποιίας Γρίβας στον 23ο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης


Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην Οινοποιία Γρίβας για τις σημαντικές διακρίσεις που έλαβαν τα προϊόντα παραγωγής της Μελέαγρος Λευκός Ξηρός και Μελέαγρος Ερυθρός Ξηρός στον 23ο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης.......

Στον διαγωνισμό που έλαβε χώρα στις 14-16 Φεβρουαρίου στην ομώνυμη πόλη, συμμετείχαν οινοποιία από διάφορες γωνιές της υφηλίου όπως Βραζιλία, Ιταλία, Γαλλία, Χιλή κ.α., καθώς και παραδοσιακά σημαντικές δυνάμεις του οινικού χάρτη της χώρας μας. Παρατηρήθηκε επίσης αυξημένη κατά 25% συμμετοχή στο διαγωνισμό που έφτανε και ξεπερνούσε τις 1000 συμμετοχές. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο διαγωνισμό Οίνων και Αποσταγμάτων της χώρας μας και διεθνώς αναγνωρισμένο.



Η Οινοποιία Γρίβας συμμετέχοντας στο διαγωνισμό απέσπασε δύο μετάλλια για το Μελέαγρος Λευκός Ξηρός και Μελέαγρος Ερυθρός Ξηρός καθώς και υψηλές βαθμολογίες με πολύ καλές κριτικές για τα υπόλοιπα προϊόντα με τα οποία διαγωνίστηκε .



Άλλη μια επιτυχία της εταιρείας μετά τον πρώτο διαγωνισμό που έλαβε μέρος, στην Αθήνα από το Ανθολόγιο της Ελληνικής Γαστρονομίας υπό την αιγίδα του Sigma Group, ενός οργανισμού που προάγει τα Ελληνικά προϊόντα σε όλο τον κόσμο, αποσπώντας 5 αστέρια.



Αισθανόμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που τέτοιες διακρίσεις αφορούν μια εταιρία - μέλος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και αντανακλούν στην προσπάθεια όλης της περιοχής.



Στο εξαιρετικά δυσμενές οικονομικό περιβάλλον η Οινοποιία Γρίβας μας δείχνει πως μια εταιρεία μπορεί να ξεχωρίσει λαμβάνοντας διακρίσεις πανελλήνιας ακόμη και παγκόσμιας εμβέλειας, αναζητώντας διαρκώς την αριστεία και το συνδυασμό της υψηλής ποιότητας προϊόντων με την εταιρική ευθύνη και την εξωστρέφεια.





ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο