Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Επίσκεψη του Θανάση Παπαθανάση στο Σελίβειο Γηροκομείο Μεσολογγίου.


Στο Σελίβειο Γηροκομείο Μεσολογγίου βρέθηκε ξανά ο Θανάσης Παπαθανάσης, προκειμένου να συναντηθεί με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους, στο πλαίσιο των τακτικών επισκέψεών του στα ιδρύματα της πόλης. .....

Ευχαρίστησε τη διοίκηση και το προσωπικό του Σελίβειου για το διαρκές ενδιαφέρον με το οποίο περιβάλλουν το Γηροκομείο και συνομίλησε και με τους ηλικιωμένους που διαμένουν σ’ αυτό.  

Σε θερμό κλίμα εξελίχτηκε μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τη Διευθύντρια του Γηροκομείου, κα Θεοδώρα Κουτσαγγέλη, την οποία συνεχάρη για το σπουδαίο κοινωνικό έργο που επιτελούν και ενημερώθηκε λεπτομερώς για τη λειτουργία και αποδοτικότητα του ιδρύματος. 

 «Είναι σημαντικό να στηρίζουμε το ανθρώπινο δυναμικό του Σελίβειου και να τους παρέχονται τα αναγκαία μέσα για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο έργο τους».

Ο κ. Παπαθανάσης επισήμανε ότι θα είναι σταθερά αρωγός δίπλα τους και θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ενίσχυση του Σελίβειου, όπως και όλων των δομών κοινωνικής υποστήριξης και προστασίας των πολιτών της Αιτωλοακαρνανίας.

«Η εξασφάλιση της ποιοτικής και αξιοπρεπούς διαβίωσης των ηλικιωμένων αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα και στοιχειώδη υποχρέωσή μας. Βρίσκομαι εδώ προκειμένου να αφουγκράζομαι τις ανάγκες, να καταγράφω τυχόν προβλήματα και να συνδράμω κι εγώ με τις δικές μου δυνάμεις και μέσα, προκειμένου να ενισχύσουμε το έργο σας και να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή φιλοξενία. 

Στην τρίτη ηλικία χρωστάμε αυτό που είμαστε σήμερα. Το Σελίβειο Γηροκομείο, με την άρτια οργάνωσή του, το έμπειρο προσωπικό του και την αξιοπρεπή διαβίωση και νοσηλεία που παρέχει στους τροφίμους του, αποδεικνύει το σεβασμό της τοπικής κοινωνίας στην τρίτη ηλικία». 

Γιατί οι σχέσεις των ανθρώπων στις μέρες μας πρέπει να διέπονται από αλληλεγγύη, μια θεμελιώδη αξία! 

Για να ανεβάσουμε μαζί την Αιτωλοακαρνανία ψηλά! 

Ανεβάζουμε την Αιτωλοακαρνανία Ψηλά

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο