Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Ο Γιάννης Τριανταφυλλάκης στον Antenna Star 103.5 για το mega project στο Πλατυγιάλι (Ηχητικό)

 



πηγη  Agrinio 365 TV.....

10 σχόλια:

  1. Μεγάλε εργατικέ έντιμε Άξιε τριανταφυλακη , σε ζηλεύουν γιατί πέτυχες και προσπαθούν με. Σπασμωδικές κινήσεις απελπισίας να σε πολεμήσουν. Αλλά ξεχνούν ότι ο λαός είναι μαζί σου μέχρι τελευταίας ρανίδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον ιδιοκτήτη του λιμανιού το ρώτησαν;
    Μας λέει εδώ ο Γιάννης ότι όλα είναι έτοιμα,το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί ο επενδυτής,δηλαδή ψιλοπράγματα τίποτα το σπουδαίο.
    Μιλάμε για πολλά γέλια…..

    Νίκος Βουρλιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς τον Νίκο βούρλο τη οι επενδύσεις αυτές παίρνουν τεράστιες χρηματοδοτήσεις . Τράβα τωρα στο βούρκο

      Διαγραφή
  3. Είμαι 42 χρονών και ακόμη περιμένω να πάω για δουλειά στο λιμάνι στο πλατυγιαλι.
    Δήμαρχε είσαι νέος...
    Δεν είναι ωραίο πράγμα να δίνεις ελπίδες σε ανέργους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο γέλιο μου προκαλούν τέτοιου είδους δηλώσεις και ανακοινώσεις. Θα έρθει ο επενδυτής να ρίξει τα ωραία του λεφτά που? Σε μια χρόνια και προβληματική κατάσταση. Δεν υπάρχει περίπτωση. Κανένας δεν πετάει τα λεφτά του όταν δεν υπάρχει όφελος. Επομένως τίποτα δεν πρόκειται να γίνει τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει στο Ξηρόμερο όποιος και να βγει δήμαρχος. Πρέπει πρώτα να γίνουν έργα υποδομής από το κράτος και μετά θα έρθει ο επενδυτής για να βάλει τα ωραία του λεφτά σε μπίζνες. Κατά τα άλλα καλές απόκριες και καλή Σαρακοστή να έχουμε αγαπητοί Ξηρομερίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσυ τι εισαι τώρα σαν τον δημοσίογραφο αλλο φρούτο ετούτο ,μάλλον είναι από βούρλα φτιαγμένος, βρε κάτι μπουμπούκια που ξεφυτρώνουν και κάνουν κριτική. Απελπισίας και ζήλειας. Για γελοία εισαι εσυ και όχι ο τριανταφυλακης που προσπαθεί να σου φέρει ανάπτυξη στον τόπο σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 12:37 το σχόλιο δεν αφορά το πρόσωπο του δημάρχου. Αφορά την πρόθεση αυτού που αφήνει ελπίδες στο Ξηρόμερο. Κατάλαβες εξυπνε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και εγώ έχω κάτι χωράφια σε ένα βουνό και περιμένω επενδυτή να φτιάξει χιονοδρομικό με τεχνητό χιόνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΄Ακουσα τον κο Δημαρχο να λεέι ότι προσέφυγαν στο συμβούλιο της επικρατείας κατά του προεδρικου διαταγματος για την ΠΟΑΥ. Μήπως μπορεί ο κος Δημαρχος να μας ενημερώσει πότε έκαναν την προσφυγή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για την προσφυγή η προθεσμία λήγει στις 23 Μαρτίου και έχει εξουσιοδοτηθεί οι δικηγόροι να καταθέσουν αφού ο Δήμος, πολλού Δημότες και σύλλογοι έχουν μπει στην ίδια προσφυγή αυτό είναι δεδομένο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο