Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

Γεώργιος Κατσαράς : Απίστευτη καταστροφική μανία στην "Χώρα" της Βόνιτσας.

 


Ως φοιτητής στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών αλλά και ενεργός πολίτης του τόπου εκφράζω δημόσια την αγανάκτηση μου αλλά και την ανησυχία μου για την παράλογη συμπεριφορά του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.......

Μια βόλτα οποίος κάνει στη Χώρα θα απογοητευτεί με αυτή την εικόνα που θα αντικρίσει. Παρατηρούμε λοιπόν αυτές τις μέρες το θανατηφόρο κλάδεμα καθώς και κόψιμο που κάνει ο Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας για δικά του συμφέροντα. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να ζήσουμε σε μια πόλη αβίωτη από την άνοδο της θερμοκρασίας τους καλοκαιρινούς μηνες  χωρίς οξυγόνο, χωρίς πουλιά μια πόλη χωρίς την ομορφιά του πρασίνου!

Κατσαράς Γεώργιος 

Προπτυχιακός Φοιτητής τμήματος (Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης) Γεωπονικού Πανεπιστήμιο Αθηνών και μέλος της Νεολαίας Σύριζα Νότιας Αθήνας.




27 σχόλια:

  1. σωπα ρε γινατε ολοι ενεργοι πολιτες ξαφνικα αν σπασει απο τον αερα και πεσει ενα κλαδι σε κανενα αυτοκινητο η χειροτερα σε κανεναν ανθρωπο τι θα πειτε μετα ρε αλανια που μονο να λετε την κοτσανα σας ξερετε? ηταν σωστη η αποφαση για την ασφαλεια και χρειαζονται και αλλα δεντρα κοψιμο πισω στη χωρα εχουν σαπισει και πεφτουν μεγαλα κλαδια και καθημερινα περναει κοσμος απο εκει για περπατημα και για γηπεδο. πωωωω θα μας τρελανετε εσεις ρε καθε μερα μας βγαζετε το ματι με τις παπα.... που γραφετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Του καφενείου κάνουν αντιπολίτευση, εκεί μόνο ξέρουν να τα λένε, ας ασχοληθούν ποιό σωστά με τα κοινά για το καλό όλων μας

      Διαγραφή
  2. γιατι δεν ανεβαζεις τα σχολια φιλε? μην σου χαλασουμε την προπαγανδα? το θεμα ειναι οτι κοβετε και σχολια πολιτων που δεν εχουν πολιτικη σχεση με κανεναν και που γραφουν τα σωστα. πιαστηκατε μονοι σας οτι εχετε πολιτικες σκοπιμοτητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είναι τίποτα αγόρι μου θα συνηθίσεις και εσύ όπως και εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο ρε φιλε δεν σε ξέρω αλλά θέλεις χίλια μπραβο .το καθεστως καριολη το μόνο που ξέρει είναι το άρπα κόλα τίποτα αλλο δεν έχει μάθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσυ 9:32 πηγαινε για ύπνο αν έχεις ξύπνησε γιατί μια ζωή κοιμάσαι με τον ύπνο του καριολικου καθεστως,σε πείραξε που έχει ανεβάσει ο φίλος τις εικόνες που δείχνουν την κατάντια του καριολικου κατεστημένου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αυτός τα λέει με όνομα κι επίθετο ,εσύ 9,32 που δε λες παπα... γιατί δε γράφεις τ'ονοματάκι σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Έγκριση Εργασιών Μικρής Κλίμακας χορηγείται ύστερα από αίτηση που συνοδεύεται από τεχνική έκθεση του αρμόδιου γεωτεχνικού επιστήμονα και της αρμόδιας υπηρεσίας του οικείου δήμου και σχετική απόφαση του αρμόδιου οργάνου του Δήμου (Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ή Δημοτικού Συμβουλίου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κοπή δέντρου σε εκτός σχεδίου: Δασαρχείο
    Για την κοπή οποιουδήποτε δέντρου τόσο εντός όσο και εκτός σχεδίου πόλεως είναι απαραίτητη άδεια κοπής δέντρου. Σύμφωνα με τη νομοθεσία το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας αρμοδιότητα έχουν το Δασαρχείο και η Πολεοδομία. Σε περίπτωση που πρόκειται για κάποιο δασικό δένδρο όπως ο ευκάλυπτος, το πεύκο ή το έλατο θα πρέπει να υπάρχει άδεια από το Δασαρχείο ή την Πολεοδομία από την οποία εγκρίνεται άδεια εργασιών μικρής κλίμακας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριε Κατσαρά. Μπράβο σας που έχετε το θάρρος να δημοσιεύσετε την είδηση, όταν οι πολλοί φοβούνται και τον ίσκιο τους. Δεν τους κατηγορούμε γιατί ζούμε στον Δήμο και γνωρίζουμε τις μεθόδους τους. Και πάλι μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα φτιάξουμε δεύτερο κλαμπ τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τόσο καιρό βρε αυριανέ επιστήμονα που ήσουν να μας πεις την πρότασή σου;Κατόπιν, εορτής έρχεσαι να μας πεις πως αυτό δεν είναι σωστό. Μήπως, δεν γνωρίζεις καλά τον τόπο μας γιατί λείπεις σε σπουδές η δεν σου τα έγραψαν σωστά; Εκεί πίσω θέλει δουλειά πολύ, τα δέντρα θα μας έρθουν στα κεφάλια μας.Εμείς, ζούμε εδώ ,εσύ είσαι αλλού και πολιτεύεσαι.Κάθησε εκεί στην Νότια Αθήνα, καλά είσαι, εμείς εδώ δίνουμε για την πόλη μας τις μάχες μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΑΣ ΤΑ ΛΈΕΙ ΣΑΝ ΠΟΛΊΤΗΣ Η ΣΑΝ ΜΈΛΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΘΗΝΏΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έτσι γουστάρει να είναι με το ΣΥΡΙΖΑ
      εσένα θα ρωτήσει ; Ού.σττττττττ

      Διαγραφή
  13. Με οποιο δάσκαλο καθησεις τετοια γραμματα θα μαθεις😉😉😉😉

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πηγαινε εκεί στην Κουμουνδούρου που έχει πλατάνια να μας φέρεις και εμας εδώ στο χωριό λίγο οξυγόνο. ΜΑΣ δουλεύεις φαίνεται φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συγχαρητήρια στο νεαρό που είχε το θάρρος και έβαλε το όνομα του δεν είπε κάτι κακό όπως το παίρνουν μερικοί αλλά είναι με το ΣυΡιζΑ ή οτιδήποτε είπε την άποψη του μπορεί να είναι σωστή μπορεί να είναι λάθος αλλά κι από την δημοτική αρχή δεν βγάλει καμιά ανακοίνωση να πουν ότι θα κόψουμε τα δέντρα γι’ αυτό το λόγο ότι θα πέσουν πάνω στα κεφάλια των πεζών Έπρεπε να είχαν βγάλει ανακοίνωση να τα είχαν κόψει πρώτα να τα είχαν καθαρίσει μετά να βάλουν τα κάγκελα και να ξεκινήσουν τα πλακόστρωτα και εκεί να τους πούμε μπράβο αλλά αυτή ενέργησαν πάλι με το ίδιο τρόπο που ξέρουν να κάνουν πάλι δημιούργησαν ανάγκες πάλι μας φέρανε αναταραχή γιατί αυτό έχουν μάθει να κάνω όλα αυτά τα χρόνια το παιδί κακώς το σχολιάζετε αρνητικά αν είναι με το ΣυΡιζΑ εάν είναι στην Αθήνα και δεν ξέρω το καθετίΔεν το γνωρίζω το παιδί αλλά του αξίζουνε πολλά μπράβο και συγχαρητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συγχαρητήρια στο παιδί που τα λέει με το όνομα του να τον έχει πάντα καλά ο θεός και να έχει καλές σπουδές και πάνω απ’ όλα υγεία μπράβο αγόρι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φασίστεν σας χαλάει η γνώμη του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή μας τα λέει σαν Σύριζα.Δεν μπορει σαν Δημότης.Είναι υποτιμητικό;

      Διαγραφή
  18. Τον είχα μαθητή ήταν ένας πολύ καλός μαθητής ένα ευγενέστατο παιδί με αρχές και ευγένεια μπράβο σου Γιώργο μου που είχες το θάρρος και βάλε το όνομά σου και τα έγραψες όπως εσύ πίστευες και άστους να λένε ότι σου τα έχουν γράψει κάποια άλληΝα είσαι καλά παιδί μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλά δούλεψε πρώτα να δεις πως βγαίνει το μεροκάματο και μετά να κρίνεις έναν Δήμαρχο που είναι στα κοινά 20 χρόνια φίλε μου.Θέλεις πολλά καρβέλια ακόμη για να κρίνεις τον Αποστολάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δηλαδή...θέλεις να μας πεις πως εσύ τα γνωρίζεις καλύτερα από εμάς που ζούμε εδώ.Αυτά, θα πέσουν στα κεφάλια των πολιτών και των επισκεπτών αν δεν κλαδευτούν και δεν καλωπιστούν,σωστά.Να,γράφετε και να λέτε την γνώμη σας ,δημόσια καλό είναι ,αλλά ,να γνωρίζετε το αντικείμενο που θέλετε να αναδείξετε,για να μην εκτίθεστε,έτσι 😂😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το ερώτημα είναι αν εγίνε νόμιμα η κοπή των δέντρων. Με ποιά διοικητική πράξη , με τί μελέτες , ποιός τις υλοποίησε επί του πεδίου και με τι επίβλεψη. Ας μας ενημερώσει κάποιος ώστε να σχηματίσουμε άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανεβάστε κανένα σχόλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τα κομμένα δέντρα καλώς ή κακώς κόπηκαν έπρεπε να δοθούν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Έτσι κάνουν σε όλη την Ελλάδα με τα ξύλα.
    Εδώ που πήγε τόσο σωρός;
    Μιλάμε για 30 τόνους και βάλε ξύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο