Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Επίσκεψη στο υπουργείο για τα διόδια της γέφυρας από δημάρχους και Περιφέρεια


Το θέμα των διοδίων της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου ετέθη στο δημοτικό συμβούλιο Ναυπακτίας το απόγευμα της Δευτέρας, με το Γιάννη Μπουλέ να ζητά από το δήμαρχο να ενημερώσει το σώμα για τις ενέργειες που γίνονται, στη βάση των αποφάσεων που έλαβε το σώμα σε προηγούμενη συζήτηση........
«Να πιέσουμε ακόμα περισσότερο», σημείωσε, χαιρετίζοντας τη συνάντηση των τριών δημάρχων, Ναυπακτίας, Πατρέων και Μεσολογγίου, που έγινε στην Πάτρα, τονίζοντας πως οι πρωτοβουλίες που θα παρθούν θα πρέπει να μην είναι κατόπιν εορτής.

Στην απάντησή του ο δήμαρχος Βασίλης Γκίζας σημείωσε ότι το κοινό κείμενο που προέκυψε από τη συνάντηση είχε μέσα και τα αιτήματα που προέκυψαν από το δημοτικό συμβούλιο, τονίζοντας πως πλέον το θέμα, με τη συμμετοχή της Περιφέρειας αλλά και άλλων δήμων της περιοχής, θα τεθεί άμεσα στο αρμόδιο υπουργείο, σε επίσκεψη που θα γίνει εκεί. «Ο δήμαρχος δεσμεύεται από το δημοτικό συμβούλιο, με την απόφαση αυτού κινούμαι», είπε ο Β. Γκίζας καταλήγοντας.

nafpaktosvoice

1 σχόλιο:

  1. Η γέφυρα είναι μια ιδιωτική εταιρεία. Εκμεταλλεύεται ένα έργο που έγινε με δημόσιο χρήμα. Τίς χαριστικές συμβάσεις τις κάνανε συγκεκριμένοι άνθρωποι και πολιτικές παρατάξεις. Τι ζητάνε τώρα; Θα πάει τις τιμές με βάση την σύμβαση. Η σύμβαση λέει αυξήσεις όσο και ο πληθωρισμός.
    Άρα, η θα δωθεί η αύξηση ή θα δίνεται από το κράτος η διαφορά.
    Διαλιεχτε. Την επόμενη φορά που θα είστε υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων να ξέρετε τι θα γίνει.
    Εγώ πάντως δεν θυμάμαι να ήταν πολλοί κατά της παραχώρησης.

    Όπως και τώρα δεν βλέπω πολλούς να είναι κατά των απογευματινών ιδιωτικών χειρουργείων στα δημόσια νοσοκομεία. Στην ανάγκη θα παρακαλάμε κάθε πολιτικό. Από αυτούς που είναι υπέρ των ιδιωτικών συμφερόντων και μετά τάζουν ρουσφέτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο