Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πληγέντες Τουρκίας και Συρίας


Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, πιστός στο ανθρωπιστικό του καθήκον και 
αναγνωρίζοντας την τεράστια ανθρωπιστική κρίση που έχει προκαλέσει ο καταστροφικός σεισμός σε Τουρκία και Συρία, απευθύνει έκκληση στον κόσμο για συλλογή ανθρωπιστικού υλικού που θα ενισχύσει άμεσα τους κατοίκους των σεισμόπληκτων περιοχών......

Συγκεκριμένα, ο Ε.Ε.Σ., σε συνεννόηση με την Τουρκική και Συριακή Ερυθρά Ημισέληνο, συγκεντρώνει τρόφιμα μακράς διάρκειας(γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά κ.α.), καθώς και υπνόσακους, κουβέρτες (μη μεταχειρισμένα) και είδη ατομικής υγιεινής για να αποσταλούν άμεσα στους πληγέντες.

Σημεία Συγκέντρωσης: Κεντρικά Γραφεία Ε.Ε.Σ. Λυκαβηττού 1, Κολωνάκι, Κεντρική Αποθήκη

Ε.Ε.Σ. Άστρους 111-113, Κολωνός (Δευτέρα έως Παρασκευή, 7:30-14:30, Τηλ: 210 5147300).

Υπενθυμίζεται ότι, ο Ε.Ε.Σ, συγκεντρώνει ήδη οικονομική ενίσχυση για τους σεισμοπαθείς της γειτονικής χώρας. Οι δωρεές γίνονται στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό: Τράπεζα:

EUROBANK, Δικαιούχος: Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, Αρ. Λογ/σμού:



Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός απευθύνει κάλεσμα οικονομικής ενίσχυσης για τους σεισμόπληκτους στην Τουρκία

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, αναγνωρίζοντας την τεράστια ανθρωπιστική κρίση που έχουν προκαλέσει οι αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις που έπληξαν την νοτιοανατολική Τουρκία καιτην Συρία προκαλώντας τον θάνατο χιλιάδων πολιτών και αναγκάζοντας εκατοντάδες χιλιάδες κατοίκους να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο για συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας προς ενίσχυσή τους.

Το ποσό που θα συγκεντρωθεί, θα ενισχύσει τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλει η Τουρκική Ερυθρά Ημισέληνος για να συνδράμει τους πληγέντες του καταστροφικού σεισμού.

Συγκεκριμένα, ο Ε.Ε.Σ, σε συνεννόηση με την Τουρκική Ερυθρά Ημισέληνο, απευθύνει

έκκληση σε όσους επιθυμούν να συνεισφέρουν οικονομικά, να καταθέτουν τις δωρεές τους στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

Τράπεζα: EUROBANK

Δικαιούχος: Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός

Αρ. Λογ/σμού: 0026.0240.30.0201205013

IBAN: GR2602602400000300201205013

Ένδειξη: «Σεισμός»

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 210 36 09 825 και 210 36 11 425

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο