Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Μεσολόγγι: Του έκλεψε χρήματα, κοσμήματα και την… καρδιά και έφυγε για τη Βουλγαρία


Σε 10 μήνες φυλάκισης καταδικάστηκε μια 50χρονη γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής μετά από μήνυση ενός 70χρονου άνδρα από τη Ναύπακτο για κλοπή χρημάτων και κοσμημάτων.....

Η μήνυση εκδικάστηκε σήμερα στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Μεσολογγίου χωρίς την παρουσία της 50χρονης η οποία βρίσκεται στη Βουλγαρία μαζί με τα κλοπιμαία. Σύμφωνα με την καταγγελία του 70χρονου, η γνωριμία του με την 50χρονη έγινε στη Ναύπακτο όπου εκείνη εργαζόταν ως οικιακή βοηθός και σύναψαν σχέση. Έτσι αποφάσισαν να συγκατοικήσουν, σε σπίτι που ενοικίασε και πλήρωνε ο 70χρονος, αφού η γυναίκα του υποσχέθηκε ότι η σχέση τους θα επισημοποιηθεί.

Από κει και πέρα ο δρόμος άνοιξε για την 50χρονη Βουλγάρα η οποία κατάφερε να τον πείσει να ανοίξουν έναν κοινό τραπεζικό λογαριασμό ώστε να μεταφέρουν τα χρήματα του ηλικιωμένου σε Βουλγαρική τράπεζα για να παίρνει περισσότερο τόκο. Στον λογαριασμό αυτό κατατέθηκαν 15.000 ευρώ που μαζί με τα κοσμήματα της συζύγου του, που είχε φύγει από τη ζωή και η αξία τους ήταν περίπου 10.000 ευρώ, ταξίδεψαν για την Βουλγαρία μαζί με την 50χρονη.

Όταν ο 70χρονος κατάλαβε ότι οι υποσχέσεις της γυναίκας που ερωτεύτηκε ήταν ψεύτικες, ταξίδεψε στη Βουλγαρία για να την συναντήσει πράγμα που έγινε. Κοσμήματα και χρήματα όμως δεν πήρε, αλλά πήρε μια νέα υπόσχεση ότι η 50χρονη θα γυρίσει στην Ελλάδα για να του επιστρέψει τα κοσμήματα, τα οποία σημειωτέον ο 70χρονος προόριζε για τις κόρες του ως ενθύμια από την μητέρα τους.

Μέχρι στιγμής πάντως ούτε φωνή, ούτε ακρόαση από την 50χρονη που καταδικάστηκε ερήμην και ο 70χρονος ψάχνει ακόμα να την βρει. Όμως από δω και στο εξής θα την αναζητά και η αστυνομία…

aixmi-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο