Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Δραματική καταγγελία εργαζόμενου στο Αγρίνιο: «Δεν ξέρω για ποιον λόγο κάνω φυλακή»

 


Δραματική καταγγελία εργαζόμενου στο Αγρίνιο, ο οποίος εκφράζει ένα μεγάλο «γιατί;» εκφράζει μέσα από τη «Ζούγκλα» ο Κορδίστε Νικόλα, πατέρας δύο παιδιών, ο οποίος καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκιση χωρίς να ξέρει τον πραγματικό λόγο.....


Ο άνδρας, ο οποίος εργαζόταν ως σεφ για 16 χρόνια στο Αγρίνιο, πλέον μέσα από τις φυλακές μιλάει για τον Γολγοθά που ξεκίνησε από τη στιγμή που προσέλαβε ένα παιδί από την Πάτρα, ο οποίος του είχε δώσει ψεύτικα στοιχεία.

Όπως ανέφερε ο κ. Κορδίστε, η σύζυγος του άνδρα από την Πάτρα μόλις έμαθε για την εξωσυζυγική σχέση του συζύγου της τον κατήγγειλε στην Ασφάλεια Πατρών για κλοπή, και έκτοτε καταδιωκόταν από τις Αρχές. Αργότερα συνελήφθη και του επεβλήθη ποινή φυλάκισης έξι ετών για κλοπή.

«Μετά από έξι μήνες ήρθε στο σπίτι μου η Ασφάλεια Πατρών, διότι η γυναίκα του είχε καταγγείλει (είχε γνωστό στην Ασφάλεια) τον άνδρα της για κλοπές, καταγγέλλοντας και εμένα, επειδή νόμιζε ότι του έκανα “πλάτες”», ανέφερε.

Ο εν λόγω άνδρας από την Πάτρα, μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Κορδίστε, ανέφερε πως λήστεψαν τη νονά του στο σπίτι της οποίας διέμενε προσωρινά. «Της αφαίρεσαν 900 ευρώ από την κάρτα».

Επίσης, μιλάει για τον τρόπο με τον οποίο έγινε η σύλληψή του, καταγγέλλοντας πως μετά το περιστατικό η έγκυος γυναίκα του απέβαλε.

«Οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι μου χωρίς εισαγγελέα, 7:30 το πρωί. Μπαίνοντας στο δωμάτιο ήταν η γυναίκα μου με τα δύο τα ανήλικα παιδιά. Η γυναίκα μoυ ήταν δύο μηνών έγκυος. Έπεσαν πάνω της, τη χτύπησαν και έχασε το μωρό μετά από λίγο καιρό. Μου πήραν 1450 ευρώ που είχα στο σπίτι και μετά δήλωσαν ότι βρήκαν μόνο 800».

Ο Κορδίστε Νικόλα ανέφερε «Οι αστυνομικοί μάς ξυλοκόπησαν, φάγαμε πολύ ξύλο, με δεμένα τα χέρια πίσω, με αποτέλεσμα να πάω στο νοσοκομείο. Και μου βρήκαν κακώσεις στο κεφάλι. Έτρωγα ξύλο για να ομολογήσω και «δώσω» τον Ρομά, με αποτέλεσμα να διαγνωστώ με κακώσεις στο κεφάλι. Προφανώς κάποιος Ρομά συνεργάστηκε με την Αστυνομία λέγοντας ψέματα και… έδωσε τον “Αλβανό”».

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Κορδίστε Νικόλα στη «Ζούγκλα»:

sinidisi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο