Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

Στους αναμεταδότες του επίμαχου βίντεο ο Κατσιφάρας


 Απ. Κατσιφάρας:  Όταν ντράπηκε και η ντροπή

Το επίμαχο βίντεο με τη στιχομυθία Δούκα και Λιβανού, που οδήγησε στην παραίτηση του δεύτερο από τη θέση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, ο Απ. Κατσιφάρας δεν το σχολίασε απλά. Αλλά ήταν και από αυτούς από νωρίς χθες το μεσημέρι το αναμετάδωσε μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media.

Διαβάστε περισσότερα »

«Χρειάστηκαν 15 περίπου χρόνια για να γίνει απολύτως σαφές το πως η Νέα Δημοκρατία αντιμετώπισε πολιτικά την τραγωδία των πυρκαγιών στο Νομό Ηλείας.

Έτσι λοιπόν, τώρα, ο τότε Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Δούκας εξηγεί στο νυν Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λιβανό πως μοιράζοντας λεφτά σε τσάντες και κάνοντας ρουσφέτια μπορείς να πάρεις εκλογές. Ο δε κ. Λιβανός υπερθεματίζει και «υποκλίνεται» στην τότε εποποιία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας.

Και πρόσθεσε : «Πραγματικά, είναι στιγμές που ντράπηκε και η ντροπή. Είναι στιγμές που η λέξη ευθιξία και η λέξη παραίτηση δεν είναι παρά μια αυτονόητη εξέλιξη. κύριε Μητσοτάκη να χαίρεστε τους Δημάρχους και τους Υπουργούς σας».

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

5 σχόλια:

  1. Καλός είσαι και εσυ απο το παλιο καλο ορθόδοξο που δεν ήξερε απο τέτοια. καλά είναι να ζητήσετε ολοι μαζί συγγνώμη απο το λαο και να φύγετε να πατε αλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενώ εσύ ανυπαρκτε πρώην περιφερειάρχη δεν ντράπηκε ποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενώ εσύ ανυπαρκτε πρώην περιφερειάρχη δεν ντράπηκε ποτε ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑΤΕ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟΠΛΥΚΤΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ ΕΔΩΣΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕΣ ΑΡΑΒΩΝΙΑΣΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΣΥΝΟΙΚΕΣΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μίλα πρώτα για τους Υπουργούς σας τα στελέχη σας κ τά πολλας σας μπουμπούκια Ακη Τσουκατο ....οι αετοί διδαξαντες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο