Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Πανος Πετρονικολος :λύνουμε προβλήματα με τη συνδρομή της περιφέρειας



πηγή  facebbok : Panos Petronikolos
Σε ανάρτηση του στο facebook ο πρόεδρος της κοινότητας Βασιλόπουλο, Παναγιώτης Πετρονικολός αναφέρει ότι :με οποία μηχανήματα διαθέτουμε και τη συνδρομή της περιφέρειας λύνουμε προβλήματα......



Καλημέρες με οποία μηχανήματα διαθέτουμε και τη συνδρομή της περιφέρειας λύνουμε προβλήματα όπως λέει κ ο σοφός λαός μια εικόνα χίλιες λέξεις.





4 σχόλια:

  1. ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΑΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΛΥΣΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΡΕ ΖΑΓΑΡΙ . ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΣΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΥΝΙΕΣΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάρε απάντηση πολίτη που ανήκει στην ομάδα Τριανταφυλακη ,απειλές και εξυπνάδες !

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ 7:37 την αγανάκτηση μας εκφράζει ο τύπος. Μιλάς ΕΣΎ ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΆΔΕΣ; Ο ΠΆΝΟΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΘΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ. αλλά άμα σε εχει κόψει η λόρδα 2 χρόνια γράφεις και σχόλια του 6ευρου. ΝΑ ΠΡΟΣΈΧΕΤΕ ΤΙ ΓΡΆΦΕΤΕ. ΓΥΡΝΆΕΙ Η ΕΦΟΡΊΑ ΕΞΩ.

      Διαγραφή
  2. 7:37 το 80% ανήκει στον ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ .το οτι λέει ψεμματα ο πανους δεν σε ενοχλει. Και λέει συνέχεια ψεμματα. να θυμηθούμε με το δημοτικό στο Καραισκάκη ότι έλυσε το προβλημα ο Κωνσταντόπουλος και ο Μωραίτης ; Ή ότι έκαναν ανακοίνωση ο πρόεδρος Βλυζιανών και Καραϊσκακίου ; Ψεύτης . Πάνος ο Πινόκιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο