Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Με… Καβάφη απαντά στον Αδωνι Γεωργιάδη για την εκτροπή ο Παναγιώτης Τσιχριτζής


«Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις».....
Διαβάστε περισσότερα »

Αναστάτωση έχουν προκαλέσει στους φορείς της Αιτωλοακαρνανίας οι δηλώσεις του υπουργού  Ανάπτυξης, σχετικά με το φθηνό ρεύμα, την εκτροπή του Αχελώου και τους «μουρλούς», που όπως υποστήριξε το πρωί στον Σκάι,  με προσφυγές στο ΣτΕ, παγώνουν ενεργειακά – αναπτυξιακά έργα.

Η επιμονή του υπουργού σε σκληρές εκφράσεις, ειδικά σε ένα θέμα που βρίσκει ενωμένη εδώ και πολλά χρόνια την Αιτωλοακαρνανία, έχει προκαλέσει ένα μπαράζ απαντήσεων και ανακοινώσεων. Οι παρεμβάσεις αυτές του κ. Γεωργιάδη δεν φαίνεται να είναι τυχαίες, μιας και μόλις δυο μέρες πριν σε σύσκεψη της ΠΕΔ Θεσσαλίας, παρουσία του υπουργού Δικαιοσύνης και δέκα βουλευτών, οι δήμαρχοι αποφάσισαν να ζητήσουν το θέμα της εκτροπής να τεθεί στην Ολομέλεια της βουλής.

Την δική του απάντηση, έδωσε και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, που εδώ και πάνω απο 20 χρόνια πρωτοστατεί στις προσφυγές κατά της εκτροπής του Αχελώου, αποτρέποντας την.

Γράφει ο κ. Παγαγιώτης Τσιοχριτζής, «αφιερώνοντας» στον υπουργό ένα πολύ γνωστό ποίημα του Κ.Π. Καβάφη:

Remaining Time-0:00

Fullscreen

Mute

Αγαπητέ μου Υπουργέ κ. Άδωνι Γεωργιάδη,. Επέτρεψε σε έναν “μουρλό” Πρόεδρο Επιμελητηρίου πού προσέφυγε 7 φορές στο Συμβούλιο της Επικρατείας και 1 φορά στο Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων στο Λουξεμβούργο κατά της Εκτροπής του Αχελώου και σε έναν “δυνάστη” του Ελληνικού λαού πού ακριβοπληρώνει το ηλεκτρικό ρεύμα λόγω των ανωτέρω ενεργειών του, να σας αφιερώσει ένα εξαιρετικό ποίημα του μεγάλου ποιητή μας Κ. Καβάφη πού έχει τίτλο: “ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ”.

 


agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο