Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Χρυσό μετάλλιο για την συμπατριώτισσα μας από την Κανδήλα Μαρία Λεκατσά, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Πρόκριση για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Κροατία.

 


Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η συμπατριώτισσα μας από την Κανδήλα Μαρία Λεκατσά, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διοργανώθηκε από την Αθλητική Ομοσπονδία TAE KWON DO Ελλάδος (Α.Ο.Τ.Ε), στην πόλη των Ιωαννίνων στις 25-26-27 Φεβρουαρίου 2022, στο κλειστό Γυμναστήριο του Π.Ε.Α.Κ.Ι Λιμνοπούλας......
Οι πρώτοι αθλητές του Πρωταθλήματος, θα στελεχώσουν την Εθνική Ομάδα για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2022, που θα πραγματοποιηθεί στο Πόρετς της Κροατίας τον Μάρτιο του 2022 και η Μαρία με τη πρωτιά της, κέρδισε με το σπαθί της την πρόκριση και την συμμετοχή της στην Εθνική Ομάδα.
Μάλιστα αυτή η πρόκριση έρχεται για την Μαρία, μετά από χειρουργείο στο γόνατο και απουσία ενός χρόνου περίπου από προπονήσεις και αγώνες, συνυπολογίζοντας επιπλέον ότι δεν μπορεί να προπονείται κανονικά κάθε μέρα όπως πριν, γιατί δουλεύει ως Οδοντίατρος σε κλινική.
Ότι και να πούμε για την Μαρία Λεκατσά πραγματικά είναι λίγο.
Μία αθλήτρια με Παγκόσμιες, Πανευρωπαϊκές και Πανελλήνιες διακρίσεις, με διάρκεια χρόνων σε υψηλό επίπεδο με συνεχόμενες θέσεις σε βάθρα μεταλλίων, με ήθος, χαμηλών τόνων και γενικά πάντοτε μία διακριτική παρουσία, με σπουδές στην οδοντιατρική.
Υγεία να έχει, να την χαίρονται και να την καμαρώνουν οι γονείς της, οι συγγενείς και οι φίλοι της. Είναι ότι καλύτερο έχει αναδείξει η Αλυζία στον αθλητικό τομέα και σίγουρα αποτελεί ένα πρότυπο και ένα φωτεινό παράδειγμα για την νεολαία της περιοχής μας.
mytikaspress

1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο