Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

Ακατάλληλη η παιδική χαρά στην κοινότητα Μαχαιρά Ξηρομερου


πηγη  facebook : Pinelopi Gkouma.....



Κάναμε ΑΜΑΝ να δούμε παιδάκια στην παιδική μας χαρά και ......Ήρθαν ..!! .. Αλλά που να παίξουν? πού να περπατήσουν ?? το δάπεδο έχει "φύγει" τα πλαστικά πλακάκια έχουν ξεκολλήσει , οι άκρες των έχουν ανασηκωθεί και δύσκολο να περπατήσουν μεγάλα άτομα...πόσο μάλλον τα μικρά παιδιά .

Τώρα που θα φύγουν οι χειμωνιάτικα μέρες τα παιδιά θα βγουν να παίξουν αλλά η παιδική χαρά είναι Ακατάλληλη...

 




12 σχόλια:

  1. Να διευκρινιστεί οτι από τον Μαχαιρά , δεν είχε γίνει αίτημα να συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα αναβάθμισης της παιδικής χαράς από το προηγούμενο Κοινοτικό Συμβούλιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΔΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κλάφτεεεεεε ένας ,ένας σας φεύγει ……Να ανεβεί !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην Μαχαιρά υπάρχει έστω και με κάποια προβλήματα στον Πρόδρομο δεν γνωρίζουν τα παιδάκια τι εστί παιδική χαρά κάνε κάτι και για αυτό δήμαρχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έπρεπε να γίνεται συντήρηση για να μην χαλάνε. Τώρα τα παιδιά ή θα μπουν κ θα χτυπήσουν ή δε θα έχουν παιδική χαρά μέχρι να πάρουν μπροστά τα μαστόρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα καλά αυτός ο γνωστός ξερόλας του δήμου που απαντά διευκρινίζοντας οτι από τον Μαχαιρά δεν είχε γίνει αίτημα να συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα αναβάθμισης της παιδικής χαράς από το προηγούμενο Κοινοτικό Συμβούλιο, δεν ντρέπεται; Η προκήρυξη για την αναβάθιμιση των παιδικών χαρώνόμως στην οποία η Μαχαιρά δεν συμπεριλήφθηκε υπογράφεται στις 19-11-2021 απο τον νυν δήμαρχο. Μας λέτε δηλαδή ότι η επι δημοτική αρχή δεν γνώριζε τον Νοέμβριο του 2021 ότι η παιδική χαρά είναι ακατάλληλη; Τι σοι απάντηση είναι αυτή; Τα ίδια και τα ίδια μας λέτε ακόμη και μετά απο δύο χρόνια ότι πάλι οι άλλοι φταίνε; Αφ ενός μας εξαιρείτε αφ' ετέρου μας δουλεύτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 7:18 14 παιδικές χαρές γινονται και έρχονται και άλλες . Οι ξερόλες σας έχουν ξεβρακώσει . Άχρηστοι ε άχρηστοι που πέντε χρόνια δεν κανατε τίποτα . Βέβαια σας διαλύσανε στις εκλογές και πήρατε αυτό που αξίζατε

      Διαγραφή
  7. Ότι και να συμβαίνει σας φταίνε οι προηγούμενοι. Πάνε αυτοί τελείωσαν οριστικά, τέρμα λοιπόν η καραμέλα των προηγούμενων. Συνειδητοποιείστε ότι έχετε μπεί στο τρίτο χρόνο. Ξυπνήστε. Όσον αφορά τον ξερόλα που απαντά επι παντός επιστητού να τον χαίρεται ο δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απο που ερχονται ρε φιλε απο το διαστημα και δεν γνωριζει ο κοσμος οτι ειναι να γινει εχει δρομολογιθει κανενα μπαλωμα μπορει να κανεις αυτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. θα πρεπει να καταλαβουν ολοι οτι αυτο το συστημα κατασκευης που υποτιθεται οτι ειναι ασφαλες,εαν γυρισετε ολο το ξηρομερο και το νομό θα δειτε οτι ειναι βλακεια και τζαμπα λεφτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο κυριος ξερολας που αναφερεται στο τοπικο συμβουλιο. να σασ θυμησω πως οι παιδικες χαρες η μελετη ξεκινησε επι γαλουνη οπου δεν επιλεχθηκε επι θητειας γαλουνη να γινει η συγκεκριμενη παιδικη χαρα, και οχι επι θητειας τριανταφυλλακη. οπωσ και η μελετη που ειχε γινει απο την πορισταμενη της τεχνικης υπηρεσιας ηταν ελλειπης και ο διαγωνισμος που εκανε αγονος.
    μηπως να αμς αναφερει η κυρια προισταμενη γιατι δεν ξηλωσε την ακαταλληλη παιδικη χαρα της μαχαιρας και γιατι δεν την ξηλωσε κι αυτη το καλοκαιρι του 2019 με τον ιδιο ζηλο που ξηλωσε την παιδικη χαρα της Παπαδατου?
    τοθλαχιστον ο κοσμος ξερει την αληθεια. δεν χρειαζονται συστασεις απο πατατες με γυαλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο