Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

Δολοφονία Άλκη: Στα ίχνη του 12ου της συμμορίας των χούλιγκαν οι Αρχές – Τα στοιχεία του

 


Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η σύλληψη του 12ου μέλους της συμμορίας των χούλιγκαν, με το όνομα Ντίνος, που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.......
Διαβάστε περισσότερα »

Πρόκειται για τον οδηγό του τρίτου αυτοκινήτου, μάρκας VW Polo, σκούρου χρώματος, στο οποίο επέβαιναν οι «σκληροί» της συμμορίας των χούλιγκαν, όπως ο δρεπανοφόρος αλλά και ο 25χρονος γνωστός ως «Αθηναίος».

Από τους 11 συλληφθέντες, μόνο ο 21χρονος που κρατούσε το δρεπάνι, έδωσε στοιχεία. Σύμφωνα με την περιγραφή του είναι μελαχρινός με μούσι, ψηλός και αδύνατος, ενώ φέρεται να είναι και αυτός φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ.

Το πρωί αντιπροσωπεία παιχτών του Ατρόμητου Αθηνών και του Ολυμπιακού βήτα άφησαν ποδοσφαιρικές φανέλες και λουλούδια στο σημείο της δολοφονίας. Το παρον έδωσαν και μέλη του συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ του Έχινγκεν Γερμανίας.

Γονείς και μαθητές του 79ου δημοτικού σχολείου, το οποίο βρίσκεται απέναντι από το σημείο της δολοφονίας, έκαναν πορεία κρατώντας πανό με μηνύματα κατά της βίας.

Την ίδια ώρα, η Ελληνική Αστυνομία μόνο της τελευταίες πέντε ημέρες έχει κλείσει πάνω από 20 παράνομους συνδέσμους. “Τους σφράγισε και δεν πρόκειται να ανοίξουν ξανά” τόνισε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Την Δευτέρα αναμένεται η απολογία ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας του 20χρονου, ο οποίος είχε διαφύγει στην Αλβανία και παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές. Ο δράστης, που ομολογεί τη συμμετοχή του στην επίθεση με την τραγική κατάληξη, πήρε την Παρασκευή προθεσμία. Την ίδια ώρα ο συνήγορός, Π. Σπυράτος, δηλώνει ότι ο εντολέας του, ο οποίος έχει μετανιώσει, είχε περιφερειακό ρόλο στην επίθεση που οδήγησε στη δολοφονία του Άλκη.

Το παζλ της αιματηρής αυτής υπόθεσης αναμένεται να συμπληρωθεί με τα αποτελέσματα του τεστ DNA στο δρεπάνι, που στέρησε τη ζωή του 19χρονου. Από τα αποτελέσματα αυτά αναμένεται να φανεί ποιος κρατούσε το φονικό όπλο.

Ρεπορτάζ: Κάτια Νιάκαρη, Δήμητρα Σέκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο