Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ : Η παρέμβαση του Χρήστου Μάντζαρη



Στην παρέμβασή του στην εκδήλωση του ΚΚΕ στο Αγρίνιο,ο Χρήστος Μάντζαρης, μέλος της Επιτροπής Αγώνα ενάντια στην περιοχή ολοκληρωμένης ανάπτυξης υδατοκαλλιεργειών Αστακού, Εχινάδων Νήσων, Καλάμου και Καστού, μεταξύ άλλων σημείωσε:.....

«Η επιδότηση των υδατοκαλλιεργειών από την Ευρωπαϊκή Ένωση και η επιδότηση της απόσυρσης των μικρών αλιευτικών σκαφών γέμισε με πολλά λεφτά τις τσέπες επιτήδειων μεσαζόντων μελετητών, αλλά και κρατικών λειτουργών.

Το δολοφονικό όμως όπλο που αποτελείωσε τον αλιευτικό τομέα της χώρας και τον αγροτικό ήταν η ΚΑΠ. Τα εργαλεία που χρησιμοποίησε για αυτό το φονικό ήταν η επιλεκτική χρηματοδότηση "ημετέρων", η πρωτόγνωρη πολυνομία απλησίαστη για τον μέσο επιχειρηματία. Τέλος, η απαξίωση της γνώμης των τοπικών κοινωνιών στις περιοχές που εφαρμόστηκαν αυτά τα προγράμματα.

Έτσι με τις αθρόες εισαγωγές αλιευμάτων αποτελείωσαν τον αλιευτικό τομέα. Σήμερα με τη δημιουργία περιοχών οργανωμένης ανάπτυξης υδατοκαλλιεργειών έρχονται να παραδώσουν τις θαλάσσιες και χερσαίες εκτάσεις του Δήμου Ξηρομέρου βορά στις ορέξεις των επιχειρηματιών του κλάδου της ιχθυοκαλλιέργειας αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις του δήμου και των φορέων του.

Όπως το ΚΚΕ εφιστά την προσοχή των πολιτών ώστε να προσέχουν γιατί το κεφάλαιο δεν βιάζεται, έχει μέθοδο και επιμονή για να πετύχει τις επιδιώξεις του, έχουμε να σας πούμε ότι και εμείς με σύμμαχο στον αγώνα τους φίλους του ΚΚΕ είμαστε οπλισμένοι με επιμονή, δεν θα κάνουμε πίσω και θα ακυρώσουμε στην πράξη κάθε επιζήμια πολιτική για την περιοχή μας και τους εργαζόμενους».

https://www.902.gr/

6 σχόλια:

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΠΑΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΕΥΟΔΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε το πιστεύω δεξιοί χρόνια στηρίζουν ΚΚΕ τι γίνεται ρε φίλε Λάμπρο, Χρήστο θα τρελαθούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι δα και κακό... απλά , τώρα που...ενηλικιώθηκαν είδαν τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία, ενώ με το ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ κακόπαθαν....και στηρίζουν ΚΚΕ , ο μεν κ.Λ.Πιτσούλιας ανοικτά, ο δε κ. Χρ. Μάτζαρης μάλλον έμμεσα απ ό,τι φαίνεται στις τοποθετήσεις τους. Εμείς ως Αστακιώτες τους ξέραμε σε άλλους πολιτικούς χώρους.Τώρα τους γνωρίζουμε και,ως φίλο ΚΚΕ. Καλό το κόβω...

      Διαγραφή
  3. Θα πάμε μετανάστες στον παράδεισο της Ρουμανίας Βουλγαρίας Αλβανίας κ αν μας το επιτρέψουν Β.Κορεα να πλουτίσουμε..,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θελεις να πλουτίσει ο εαυτός σου, να μην ακουσεις τι λεει τον Μάρξ
      αν θελεις να μήν εισαι άνεργος να ακουσεις το λέει τον Μαρξ
      εκτος και αν σε ενδιαφερει μόνο να γεμισει η τσέπη σου χρήμα.

      Διαγραφή
  4. Έχετε κανένα παράδειγμα πού πέτυχαν τα κουμουνιστικα καθεστώτα Χρήστο κ Λάμπρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο