Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

«Κραυγή αγωνίας» από Αγρινιώτη διασώστη του ΕΚΑΒ για τον υγειονομικό κλάδο στο νομό


«Κέντρα Υγείας κλείνουν, το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ "αποχωρεί" από το Αγρίνιο για την Πάτρα»

«Κραυγή αγωνίας» για το μέλλον του υγειονομικού κλάδου στην Αιτωλοακαρνανία από τον Αγρινιώτη διασώστη του ΕΚΑΒ Βασίλη Καραμάνη......

Ο υγειονομικός σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα θίγει την συνεχή υποβάθμιση των υγειονομικών δομών στο νομό, την υποστελέχωση και τα δεκάδες προβλήματα που μαστίζουν τον κλάδο και κατ’ επέκταση και τους πολίτες που ζητούν περίθαλψη.

«Ο μεγαλύτερος νομός της χώρας! Κέντρα υγείας κλείνουν. Το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ “αποχωρεί” από το Αγρίνιο για την Πάτρα (οσονούπω). Υποστελεχωμένα νοσοκομεία με συνεχή υποβάθμιση τους», υπογραμμίζει και ακολούθως αναφέρει:

«Υπηρεσίες υγείας (βλέπε ΕΚΑΒ Αγρινίου – Μεσολογγίου) που στεγάζονται σε “τρύπια” κοντέινερ ως τσαντίρι μαχαλάς, ενώ τόσα δημόσια κτίρια σαπίζουν. Υλικοτεχνικός εξοπλισμός πολλές φορές ανύπαρκτος. Προσωπικό που παλεύει να κρατήσει το ανώτερο δυνατό επίπεδο, ενώ γερνάει χωρίς ανανέωση και εργαλεία. Ένας νομός που τον “κουμαντάρει” η Πάτρα (βλέπε πανεπιστήμιο) Ένας νομός με τόσους εκλεγμένους εκπροσώπους και άλλους τόσους πολιτευτές, διαχρονικά, βιώνει καθημερινά την απόλυτη ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ! ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΟΙ… ΌΛΟΙ ΜΑΣ!»




agriniopress.

1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο