Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

ΟΑΣ : συλλαλητήριο, με αφορμή τα 2 χρόνια από τη έναρξη της πανδημίας, το Σάββατο 26 Φλεβάρη


Το ΔΣ της ΟΑΣ Αιτωλοακαρνανίας καλεί τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους του νομού, να συμμετέχουν στη συγκέντρωση και το συλλαλητήριο, με αφορμή τα 2 χρόνια από τη έναρξη της πανδημίας, το Σάββατο 26 Φλεβάρη, στις 11:30πμ, στην κεντρική πλατεία Αγρινίου, που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του ΕΚ Αγρινίου, με τη συμμετοχή φορέων και συλλόγων......

Συνεχίζουμε να δεχόμαστε της συνέπειες της πανδημίας, αφού το σύστημα Υγείας παραμένει υποστελεχωμένο, με την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και συγκεκριμένα τα Κέντρα Υγείας και τα Αγροτικά Ιατρεία, στο νομό, να είναι σε κακό χάλι. Το σχέδιο της κυβέρνησης της ΝΔ, με το «νέο ΕΣΥ», έχει στόχο να συρρικνώσει τις δομές Υγείας στο νομό, με αποτέλεσμα να αναγκαζόμαστε να βάζουμε πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη για την προστασίας μας.

Μαζί με τη μείωση του κόστους παραγωγής, την προστασία από τις φυσικές καταστροφές και τις απαραίτητες αποζημιώσεις, τις τιμές για τα προϊόντα μας που να καλύπτουν το κόστος παραγωγής και να διασφαλίζουν εισόδημα επιβίωσης, διεκδικούμε σταθερά:

· Προσλήψεις μόνιμου υγειονομικού προσωπικού στα νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου, όπως και των ΚΥ,

· Αύξηση της χρηματοδότησης για τη υγεία,

· Δημόσια-δωρεάν Υγεία για όλους.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΦΛΕΒΑΡΗ, 11:30πμ,

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο