Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Ευχαριστίες στον κ. Χρήστο Μάντζαρη και την εταιρία MADO Medical EE, για την ευγενική δωρεά υγειονομικού υλικού!

Αστακός, 13.4.2020
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

         Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πολύ τον συμπολίτη μας Αστακιώτη κ. Χρήστο Μάντζαρη και την εταιρία MADO Medical EE, για την ευγενική δωρεά υγειονομικού υλικού.
        -Όλοι μαζί ενωμένοι μία γροθιά ακολουθούμε τις οδηγίες, με την ίδια πειθαρχία, τα ίδια μέτρα ατομικής υγιεινής και όλα αυτά που θα μας κρατήσουν δυνατούς και υγιείς μετά το πέρας της πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης...
ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.
Είμαστε δίπλα σας...

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου

5 σχόλια:

  1. Όταν ανέλαβε η νέα δημοτική αρχή,παρήγειλε υγειονομικό υλικό περίπου 15000 ευρώ (απ ευθείας ανάθεση),η κοινωφελής παρήγγειλε υγειονομικό υλικό 10000(απ ευθείας ανάθεση) ,σας έστειλε και ο κ Χρήστος Μαντζαρης ,άρα έχουμε επάρκεια.Γιατί δεν μοιράζετε σε όλο τον κόσμο ή έστω στις ευπαθείς ομάδες μάσκες ,γάντια και αντισηπτικά; ψάχνουμε να βρούμε υγιεινομικό υλικό να προστατευτούμε και δεν βρίσκουμε ή αν βρούμε το χρυσοπληρώνουμε. Τουλάχιστον να πιάσουν τόπο τα λεφτά που χαλάσατε και η δωρεά του κ Χ Μάντζαρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 12:21 παιρνεις ναρκωτικά; Που τα είδες αυτά τα ποσά.είσαι για κλαμματα.ποσο ψεμα θα πείτε ακομα;

      Διαγραφή
  2. ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ12:21
    ΛΥΣΣΑΞΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΤΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΣ ΤΗ ΛΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ.ΑΠΟ ΧΙΛΙΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΜ.ΚΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ.ΟΥΣΤ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΓΑΛΟΥΝΑΚΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΝΑ ΧΟΝΕΨΟΥΝ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Η ΚΟΥΤΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΡΕΤΑΛΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο