Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Ξεκίνησε το έργο συντήρησης και βελτίωσης του οδικού άξονα Μπαμπίνη – Αετός – Αρχοντοχώρι – Κανδήλα - Μύτικας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

          Ξεκίνησε το έργο συντήρησης και βελτίωσης του οδικού άξονα Μπαμπίνη – Αετός – Αρχοντοχώρι – Κανδήλα - Μύτικας.

           Ένα έργο που θα λύσει χρόνια προβλήματα επικινδυνότητας και θα ικανοποιήσει ένα μόνιμο και δίκαιο αίτημα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Ξηρομέρου ξεκίνησε την Πέμπτη, 25 Απριλίου 2020. 
          Πρόκειται για το έργο συντήρησης και βελτίωσης της επαρχιακής οδού Μπαμπίνη – Αετός – Αρχοντοχώρι – Κανδήλα – Μύτικας, συνολικού μήκους 32 χλμ και προϋπολογισμού 3 εκατομμυρίων ευρώ........        Στην έναρξη των εργασιών παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων, Θανάσης Μαυρομμάτης, ο οποίος δήλωσε: «Είναι εντολή του Περιφερειάρχη, Νεκτάριου Φαρμάκη, αλλά και συνειδητή επιλογή, να βρίσκομαι σε κάθε γωνιά της Περιφέρειας και να παρακολουθώ στενά όλα τα έργα που συμβάλλουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής και επιλύουν χρόνια προβλήματα των πολιτών. Το έργο που ξεκίνησε σήμερα, σε συνδυασμό με την μελέτη παράκαμψης των οικισμών Μπαμπίνης και Αρχοντοχωρίου, που περαιώνεται σύντομα, θα μετατρέψει σε ταχύτερη και ασφαλέστερη τη διέλευση προς τον Μύτικα, γεγονός που σηματοδοτεί και νέες προοπτικές ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή και το παραλιακό μέτωπο».
           Σημειώνεται πως οι εργασίες περιλαμβάνουν την κατασκευή τμημάτων νέου ασφαλτοτάπητα, κατασκευή τοίχων αντιστήριξης, καθαρισμούς και επενδύσεις τάφρων, τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας καθώς και οριζόντια και κάθετη σήμανση. Παράλληλα θα γίνουν και τυχόν άλλες απαραίτητες παρεμβάσεις μικρότερης κλίμακας.5 σχόλια:

 1. Και πού είναι τα μηχανήματα? Όλοι αυτοί που πάνε για ψτο?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ναι παιδιά Μπράβο ξέρετε εσείς έτσι λίγο τσιμέντο λίγο πίσσα πολύ τιμολόγιο μη χαλάσουμε την πιάτσα τώρα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. πολύ στυλ το νεονούμερο σαν την άλλη με τις φράουλες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. μπραβο κ. Μαυροματι αλλα αυτο το εργο εβγαλαν τα χρηματα το σχεδιασαν και το δημοπρατησαν αλλοι,κανε και εσυ κατι και εδω ειμαστε να σε χειροκροτησουμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και γιατί να τον χειροκροτήσαμε τον βλάκα άλλος το σχεδίασε άλλος έβγαλε τα λεφτά αν πάνε όλα εκεί και δεν έχουμε λαδιές

   Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο