Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Δικαίωση: Το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. αποκαθιστά τον Αντιστράτηγο (ε.α.) Φώτη Ντζιμάνη


Αθωώθηκε με δύο αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις
Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας εκδόθηκε η παρακάτω Ανακοίνωση, η οποία υπέχει θέση αποκατάστασης του Αντιστράτηγου (ε.α.) Ντζιμάνη Φώτιου του Δημητρίου.....

Ο προαναφερόμενος αθωώθηκε με δύο αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις, για τα αδικήματα:
-της άμεσης συνέργειας στο έγκλημα της συγκρότησης και ένταξης ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης που επιδιώκει τη διάπραξη περισσοτέρων κακουργημάτων που προβλέπονται στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά και την επίτευξη οικονομικού οφέλους των μελών της,
-της κατάχρησης εξουσίας κατ’ εξακολούθηση,
-της ψευδούς βεβαίωσης κατ’ εξακολούθηση και
-της ψευδορκίας μάρτυρα.
Τα αδικήματα αυτά είχε κατηγορηθεί ότι διέπραξε τα έτη 2011-2012, όταν υπηρετούσε ως Διοικητής του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, με το βαθμό του Αστυνομικού Υποδιευθυντή.
Ο αξιωματικός είχε μάλιστα προφυλακιστεί και είχε υποστεί πρωτοφανή στοχοποίηση με μεγάλη φυσική , ηθική και ψυχολογική ταλαιπωρία, τόσο για τον ίδιο, όσο και για την οικογένεια του. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Ντζιμάνης, δεν αποκλείεται να κινηθεί δικαστικά, με αστικές διεκδικήσεις, για όσα συνέβησαν εκείνη την περίοδο.
Η παρούσα Ανακοίνωση εκδίδεται κατ’ εφαρμογή του άρθρου 7 του Ν.2713/1999, κατόπιν αιτήσεως του προαναφερόμενου ε.α. Αξιωματικού.
agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο