Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Κ. ΛΥΡΟΣ: ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΘΕΙ Η ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΝΕΣΗ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ


Αναστάτωση έχει προκληθεί στο Μεσολόγγι από τις πληροφορίες περί έλευσης 250 ακόμη μεταναστών στο δεύτερο μεγάλο ξενοδοχείο της πόλης και μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η αίτησή του έχει εγκριθεί.....


Οι πληροφορίες αυτές έφθασαν και στο γραφείο του δημάρχου Κώστα Λύρου ο οποίος ξεκίνησε μια διαδικασία επικοινωνιών προκειμένου να μην συμβεί κάτι τέτοιο.

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Σπήλιος Λιβανός επίσης βρίσκεται σε επικοινωνία με κυβερνητικά στελέχη προκειμένου να μην έρθουν και άλλοι μετανάστες στο Μεσολόγγι. Επικοινωνία με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής είχε και ο Κώστας Καραγκούνης ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενα του βουλευτή είναι σύμφωνος με την μεταφορά κι άλλων μεταναστών στην πόλη.

Αυτή την ώρα ο δήμαρχος και δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και εκπρόσωποι φορέων έχουν συγκεντρωθεί στην Πύλη προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το ενδεχόμενο αυτό. Όπως είπε ο κ. Λύρος δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο αποδεκτό και από αύριο το πρωί θα ξεκινήσουν δυναμικές κινητοποιήσεις και αντιδράσεις.
 ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ



aixmi-news

6 σχόλια:

  1. Χαχαχα... εδω δεν εχει απαγορευση μετακινησης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεινετε σπίτι ωρεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δικιο εχετε
    ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ Η ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ Η ΠΑΡΑΜΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ. ΤΕΜΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΕΙΣΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο σαλμας που είναι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι' όμως.Οι πρόσφυγες θα σώσουν την οικονομία.
    Ξυπνήστε αδέλφια ξυπνήστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητά μου αδέλφια
    Μην ακούτε τους τοπάρχες, ακούστε τις συνειδήσεις σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο