Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

9 υπολογιστές στα Γυμνάσια του Δήμου ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ- (Βόνιτσας 5, Μοναστηρακίου 2, Κατούνας 2) με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας

              Με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, η οποία ανέβηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ με σημερινή ημερομηνία, κατανέμονται σε κάποια σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας, υπολογιστές από δωρεά ιδιώτη.
         Με βάση αυτή την απόφαση το Γυμνάσιο ΒΟΝΙΤΣΑΣ παίρνει 5 υπολογιστές, το Γυμνάσιο ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ 2 υπολογιστές και το Γυμνάσιο ΚΑΤΟΥΝΑΣ 2 υπολογιστές.

Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο...

3 σχόλια:

  1. Ο λαλιστατος κατά τα άλλα Θύμιος Μυλωνιδης δεν θα βγει με τους ομοϊδεάτες του από το Γυμνάσιο Βόνιτσας να απαξιώσουν και να κριτικάρουν ως συνηθίζουν τελευταία όλο και πιο επισταμένως!! Χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνδιαβαστή των 10.23 μμ, άσε τον Μυλωνίδη και πές μας γιατί πανηγυρίζεις; πέντε υπολογιστές δεν κάνουν ούτε 1500 ευρώ. έντεκα εκατομύρια πήραν οι καναλάρχες. Ποιός μαθητής θα πρωτοκάτσει. Ουτε για τους καθηγητές δεν φτάνουν. Αλλά αυτό το ομοιδεάτες μου άρεσε. Γνωρίζεις να βάζεις και διαλυτικά πάνω από το γράμμα. Βάλε και λίγο τόνο στη ζωή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να το γιορτασουμε λοπον

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο