Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Εντάξεις ύψους 704.828,58 € στο Φιλόδημος ΙΙ μέχρι τώρα για τη δημοτική αρχή ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ

ΑΠΟ MYTIKAS PRESS 

           Ο Δήμος Ξηρομέρου έχει ενταχθεί μέχρι τώρα σε τέσσερις δράσεις του Φιλόδημος ΙΙ κατά την θητεία της νυν δημοτικής αρχής, συνολικού ποσού 704.828,58 €, με υπογραφή του Υπουργού Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκου, στην διάρκεια της σύντομης μέχρι τώρα θητείας της, που ξεκίνησε από 1η Σεπτεμβρίου 2019.

Συγκεκριμένα οι τέσσερις δράσεις που έχουν ενταχθεί (οι ημερομηνίες ένταξης, φαίνονται καθαρά πάνω δεξιά στα επίσημα έγγραφα): 
  • 150.000 € για προμήθεια μηχανημάτων αποκομιδής σκουπιδιών, με υπογραφή Υπουργού Εσωτερικών στις 22 Νοεμβρίου 2019 (δείτε εδώ)............
  • 370.688,58 € για αθλητικές εγκαταστάσεις, με υπογραφή του Υπουργού Εσωτερικών στις 2 Δεκεμβρίου 2019 (δείτε εδώ).
  • 96.720 € για εκπόνηση μελετών και υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες, με υπογραφή του Υπουργού Εσωτερικών στις 4 Μαρτίου του 2020 (δείτε εδώ).
  • 87.420 € για κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ στις σχολικές μονάδες, με υπογραφή του Υπουργού Εσωτερικών στις 9 Μαρτίου 2020 (δείτε εδώ). 
         Αυτά τα ποσά αποτυπώνονται και θα αποτυπωθούν στα έσοδα του Προϋπολογισμού του 2020 και δεν αποτυπώθηκαν και δεν εμφανίστηκαν ποτέ στον Προϋπολογισμό του 2019, γιατί απλά δεν υπήρχαν.


17 σχόλια:

  1. ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίος ο δήμαρχος μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τίποτε δεν πήρε αυτός
    Αυτά είχαν βγει από Γαλουνη
    Χθες που ανακοινώθηκαν δεν ήταν ο Δήμος ξηρομερου μέσα
    Γιαυτο τα λερι αυτά να δικαιολογηθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 10:55 ΕΙΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΡΕΓΓΕΣ. ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ . ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ

      Διαγραφή
    2. Φίλε 10:55 μαζί σου μήπως θες να μας πεις τώρα πόσα είναι τα λεφτά από τις προφορικές αναθέσεις και τις δικαστικές αποφάσεις που μας άφησε "προίκα" ο συγχωρεμενος?

      Διαγραφή
    3. 10:55 ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΗΓΑΔΙ

      Διαγραφή
    4. Μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις,μόνο να τρως μαζί με το σχωρεμενο.Περαστικά σας και πάλι.

      Διαγραφή
    5. Φίλε 10:55 είναι μεγάλα τα προβλήματα σας......τουλάχιστον μην γράφεται ηλιθιότητες ...

      Διαγραφή
  4. Βρε δεν πας μη σου πω που θα μας πεις ακομη για το ρεταλι το γαλουνη.ο θιασος του γαλουνη τελειωσε ρε βαλτετο καλα στο μυαλοσας ρεταλια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτά είναι όλα από Γαλουνη δεν ειναι δικά σας και να παρουσιάσετε στοιχεία αν είναι διαφορετικά και να μη λέτε ψέματα στο κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψέμματα Λες εσυ ψευτη.δες τις ημερομηνίες και τις υπογραφες.θεοδωρικακος Τριανταφυλλάκης .ετσι σας ποναει. Και θα πονέσετε και άλλο 4 χρονάκια παραλυτοι ε παραλυτοι

      Διαγραφή
  6. Οι προτασεις του Δημαρχου Γαλουνη εγκριθηκαν ολες γεια σου δημαρχαρα Γαλουνη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη μιλάς για πεθαμενδ

      Διαγραφή
    2. Τα συλλυπητήρια στη παραταξη γαλουνη ,σε οσους έχουν μεινει,γιατί οι περισσοτεροι ντρεπονται να πουν ότι ήταν με το γαλουνη

      Διαγραφή
  7. Η χαρα του λαου ειναι να κατεβει παλι για δημαρχος ο γαλουνης .θα γελασει και το παρδαλο κατσικι .γαλουνηδες τελειωσατε ο τριανταφυλακης ειναι ο δημαρχος που εβαλε τελος σε ενα διευθαρμενο καθεστως .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 10:19 Πληρώνεσαι ή τσαμπα τα λες αυτα; Αμισθος και εσυ

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο