Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΒΟΝΙΤΣΑΣ: Παράσταση διαμαρτυρίας ΑΥΡΙΟ Πέμπτη 30/4/2020, έξω απ την Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Αιτωλοακαρνανίας στο Μεσολόγγι!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ
ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ 
ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Τηλ.Επικ/νιας:2643061211-6988068439
Πληροφορίες: Mυλωνίδης Ευθύμιος
Email: syllogosd.nvonitsas@yahoo.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
           Το Υπουργείο Παιδείας και η Κυβέρνηση της Ν.Δ., εν μέσω πανδημίας και περιοριστικών μέτρων μετακίνησης, βρήκε τον τρόπο να φέρει ένα ακόμα αντιδραστικό αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο. Το νομοσχέδιο δεν αντιμετωπίζει κανένα από τα μεγάλα και επείγοντα προβλήματα της εκπαίδευσης. Αντίθετα, ορθώνει νέα εμπόδια στην προσπάθεια των παιδιών να μορφωθούν, χειροτερεύει τους όρους της εκπαιδευτικής διαδικασίας, ανοίγει το δρόμο για την παραπέρα απαξίωση του Δημόσιου Σχολείου.............       Πρόκειται για ενέργεια άκρως επιθετική. Κυβέρνηση και Υπουργείο εκμεταλλεύονται την πανδημία ως ευκαιρία, για να περάσουν ριζικές αναδιαρθρώσεις που επιφέρουν συντριπτικά πλήγματα σε βάρος της Δημόσιας Εκπαίδευσης, των μορφωτικών δικαιωμάτων των μαθητών και των εργασιακών κατακτήσεων των εκπαιδευτικών.
        Απέναντι στο αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο που συρρικνώνει το Δημόσιο Σχολείο έχουμε χρέος να αντιδράσουμε και να παλέψουμε με πολύμορφες δράσεις προκειμένου να αποσυρθεί.
       Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Βόνιτσας, προχωρά σε παράσταση διαμαρτυρίας με συμμετοχή αντιπροσωπείας του Δ.Σ. , την Πέμπτη 30/4/2020 και ώρα 11:00μμ έξω απ την Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Αιτωλοακαρνανίας στο Μεσολόγγι, σε συνεργασία και με άλλους συλλόγους του νομού, τηρώντας όλα τα μέτρα υγιεινής .
Το αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο να μην κατατεθεί!!!
Τώρα είναι ώρα εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές να οργανώσουν την πάλη ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης.

5 σχόλια:

 1. Πέστε μας ποιό είναι τό νομοσχέδιο γιά νά καταλάβουμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ως προς τι ειναι αντιεκπαιδευτικο? Δε θελετε αξιολογηση? Τι φοβαστε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΝΑΙ ΚΑΝΤΕΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ . ΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
  ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΒΛΑΧΙΚΑ ΓΡΑΨΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. εκπαιδευτικος το καλυτερο επαγγελμα.........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Δέν συμφωνεί ο σύριζα, αυτός είναι ο λόγος,τί δέν καταλαβαίνεις άνθρωπέ μου?

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο