Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Δημοτικέ σύμβουλε και μπλόκερ κ. Κώστα Γεωργούλα, σταματήστε να παραπληροφορείτε τους πολίτες με fake news και ωμή προπαγάνδα.


Αστακός 8.4.2020
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος και μπλόκερ κ. Κώστας Γεωργούλας ξανακτύπησε. Με αφορμή την εγκύκλιο 23 του Υπουργείου Εσωτερικών υπ’ αριθ. 18659/17.3.2020 (ΑΔΑ: ΨΒ4Ε46ΜΤΛ6-ΡΥΗ), εγκαλεί τη δημοτική αρχή τι έχει κάνει για την εφαρμογή της, μόνο που τα ερωτήματα του είναι όλα έωλα και ψεύτικα......

Την επόμενη ημέρα λάβαμε εξαιρετικά επείγον έγγραφο, με διευκρινίσεις επί της εγκυκλίου 23, που αλλάζει ριζικά τα αναφερόμενα στην επίμαχη εγκύκλιο και οι οποίες διευκρινίσεις εφαρμόζονται κατά γράμμα από τον Δήμο Ξηρομέρου.
Το έγγραφο που «ξέχασε» να αναφέρει ο συνήθης κοπτοράπτης κ. Γεωργούλας, δίνει σημαντικές διευκρινήσεις επί της εγκυκλίου 23 και είναι το υπ’ αριθ. 18919/18.3.2020 (ΑΔΑ: ΩΧ8Γ46ΜΤΛ6-502).
Άρα όλα τα ερωτήματα που απευθύνει ο κ. Γεωργούλας, δεν στηρίζονται πουθενά και θα έπρεπε ως υπεύθυνος δημοτικός σύμβουλος, πριν εγκαλέσει την δημοτική αρχή, όπως προβλέπει σαφώς ο Καλλικράτης, να φροντίσει να ενημερωθεί και να γνωρίζει τι ισχύει, πράγμα που δεν το έκανε και αυτό είναι φανερό.
Με τον συστηματικό διακινητή fake news κ. Γεωργούλα δεν πρόκειται να ξανασχοληθούμε, γιατί απ’ ότι φαίνεται το μόνο που επιζητά είναι οι εντυπώσεις μέσω της πρόκλησης, με αναφορά κομμένων, ραμμένων και κατά το δοκούν στοιχείων.
Ανευθυνότητα, έλλειψη σοβαρότητας και αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση, στις σημερινές δύσκολες στιγμές που ζούμε, δεν αρμόζουν.
Ως υπεύθυνη δημοτική αρχή θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε δίπλα σε ΟΛΟΥΣ τους δοκιμαζόμενους πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου. Σε συνεχή επικοινωνία με τα αρμόδια Υπουργεία, τους θεσμικούς φορείς, την ΚΕΔΕ και τον ΕΟΔΥ, τους θεσμικούς υπεύθυνους διαχείρισης αυτής της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης, θα συνεχίσουμε να ακολουθούμε κατά γράμμα και με προσοχή τις οδηγίες που λαμβάνουμε και πιστεύουμε ότι τα πάμε καλά και ο κ. Γεωργούλας ας μην ανησυχεί για τις ευπαθείς ομάδες των συμπολιτών μας και τι κάνει γι αυτούς η δημοτική αρχή. Το γνωρίζουν οι ίδιοι κ. Γεωργούλα πολύ καλά και δεν θα βγάλουμε φειγ βολάν για να ικανοποιηθείτε εσείς.

Υ.Γ. 1: Επισυνάπτουμε την εγκύκλιο 23 και τις διευκρινήσεις επ’ αυτής που εξαφάνισε επιμελώς ο μάγος Χουντίνι κ. Γεωργούλας.
Υ.Γ. 2: Αν ξέρετε να διαβάζετε, σε προηγούμενες ανακοινώσεις, έχει αναφερθεί αναλυτικά το έργο της Κοινωφελούς Επιχείρησης μέσω του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι και όλες της οι δράσεις που στηρίζουν τους συμπολίτες μας και τις ευπαθείς ομάδες, σε αυτή την δύσκολη συγκυρία για όλους μας.

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου

38 σχόλια:

  1. Ποιος ειναι ο γεωργουλιας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσείς οι «του γραφείου τύπου» και ο κύριος Μάτζαρης τι τον θεωρείτε τον Κο Γεωργουλα; Ψεύτη; Απατεώνα;
    Ο κος Μάτζαρης μέσα στο δημοτικό συμβούλιο είπε ότι βρήκε μια πολυ καλή σειρά από τον κο Γεωργουλα αποθεώνοντας τον! Ή μήπως ήταν fake news?
    Εάν δεν ήταν, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να παραιτησετε τους ανίκανους!

    Ένας φανατικός σας ψηφοφόρος.


    Παρακαλώ όπως το δημοσιεύσετε
    Ευχαριστώ πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αποτυχία ο Τριανταφυλλάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το γεγονός οτι καταναλώνετε τόση φαιά ουσία και χρόνο για να απαντήσετε σε κάθε τι που δημοσιεύεται η σχολιάζεται, με ξεπερνάει.Μας βοήθησε αυτό να πάρουμε τις εκλογές,τώρα όμως διοικούμε το δήμο και ο κόσμος δεν επηρεάζεται μόνο απο το τι κάνουμε στα μπλόγκς και το φεις μπουκ επηρεάζεται απο το τι κάνουμε για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα του.Ασχοληθείτε λοιπόν με την καθημερινότητα γιατί υπάρχει πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάτσε πάγκο αστυνομικέ , ουραγε του Γαλουνη, για τίποτε δεν κάνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αμα ησουν φανατικος θα ηξερες ποσα φαγωθηκαν επι γεωργουλα καιβοτι κρυβεται πισω απο τις ύπογραφες των ύπαλληλων που έπιμελως άπειλουσε;;;; να άνεβει προς άποκατασταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σπάνε οι χορδές μου σπάνε σα γυαλί, μου χαρακώνουν ετούτη την μπαλάντα, να στη χαρίζω, θα ναι η αμοιβή κάθε φορά που θα ερωτεύεσαι για πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ντροπή σας το πάθος η Κάκια και εμπάθεια σας σας έχει τυφλώσει δεν είστε ικανοί να δώσετε μια απάντηση που σας ρωτάει ένας δημοτικός σύμβουλος ουσιαστικά αυτό θα έκανε στα δημοτικά συμβούλια αν γινόταν .
    ένα έχω να σας πω ντροπή σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αισχος ντροπή σας επιτίθεστε σε έναν επώνυμο ανώνυμα .
    Το αόριστο γραφείο τύπου δεν μας λέει κάτι.
    Δεν έχετε τα κοτσια να βγείτε με επώνυμο και όνομα ...
    Ντροπη ντροπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό είναι το επίπεδο σας ο αυταρχισμός το δείχνετε με την πρώτη ευκαιρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν απαντήσατε τίποτα ουσιαστικά ο εκνευρισμός σας και η ταραχή σας έβγαλε μίσος κακία απέναντι σε δημοτικό σύμβουλο που δουλειά του είναι να ρωτάει όχι για τον εαυτό του να μαθαίνει αλλά για τους πολίτες .
    Εσυς αντί απαντησεων που οφείλετε να δώσετε επιτεθηκατε σε έναν εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο ουσιαστικά εκπρόσωπο μια παράταξης που ψηφίστηκε από το 29 της εκατό των πολιτών ...
    Ντροπή σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος ειναι αυτος ; Εκπρόσωπος του συνδυασμού ή κανει μεμονομένες ενέργειες για προβολή . Η παραταξη έχει αρχηγό δεν χρειάζεται κολαούζο .γαλουνη καθερεσέ τον σου σκάβει το λάκο ο γεωργουλας

      Διαγραφή
    2. 8:29 ρε κατακαημένε με το ζόρι πήρε 25%.δεν το χωνευετε με τιποτα.σας λιώσαν

      Διαγραφή
    3. Με γαλοϋνη ξανά αργηγό
      η ήτα ειναι σίγουρη. ήτοι 9 τα εκατο.
      οιδομαιν..

      Διαγραφή
  13. ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΤΙΜΟ ΚΑΙ ΝΤΟΜΠΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κόψε τις μαλακιές γιατί γελάνε οι πέτρες

      Διαγραφή
    2. Μαλακιες ειναι αυτα που γραφεις εσυ και μαλακιες ειναι αυτες που εχετε στο κεφαλι ας. ..ΚΑΙ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ...ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΙ

      Διαγραφή
  14. ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΤΑ ΔΗΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΝΤΙΣ ΝΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΕΣΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Η ΛΥΣΤΕ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΑΝΔΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΠΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΦΟΔΙΑ ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΒΟΛΕΥΤΙΚΑΤΕ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΜΕ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγα μην παει ο κωστακης στα δικαστηρια να δωσειβτα λεφτα που εφαγε απο εμας....πλακα κανεις....

      Διαγραφή
  15. ΧΑ ΧΑ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ? Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ. ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΚΩΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μεχρι στιγμης καμια απαντηση στον δημοτικο συμβουλο κ Γεωργουλα απο την δημοτικη αρχη.Μηπως γιατι ο Γεωργουλας τους πατησε εκει που ποναει;λεω εγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γελασαμε και σημερα με τα νομισματα που εχετε στο κεφαλι σας....η μεγαλομανια ας θα σας φαει....

      Διαγραφή
    2. 12:10 ξεκάθαρες απαντήσεις πήρατε αλλά δεν ξέρετε να διαβάζετε . Με ψέμματα δεν κάνετε τίποτα σας εχει καταλάβει ο λαός

      Διαγραφή
  17. Πολύ κακή ανακοίνωση εκ μέρους της δημοτικής αρχής,όποιος την έγραψε είναι επιεικώς ανεδεστατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσεις απαραδεκτος που γραφετε ενω εχετε δολο και σκοπο.....αισχος ντροπη σας

      Διαγραφή
    2. 1:20 κακά είναι τα ψέματα που γράφετε και σε λίγο έρχονται και τα άλλα. Μην ξεχνιόμαστε

      Διαγραφή
  18. ΤΟΝ ΛΑΚΟ ΤΟΝ ΕΣΚΑΨΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΣΚΑΨΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το γραφείο τύπου να πάει να μάθει
    ελληνικά. Προφανώς ο υπογράφων (;;;) ήθελε να γράψει "αίολος" που σημαίνει αθεμελίωτος, αστήρικτος , σαθρός,αναπόδεικτες, και όχι "έωλος" που σημαίνει μπαγιάτικος, παλιός.
    Έλεος.... Και δε θα μπω στη διαδικασία να σχολιάσω το λεξιλόγιο ενός "γραφείου τύπου"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

      Διαγραφή
  20. Τόση κακία που βγάζετε θυμίζετε το ρεγκοβα με τους ουτσεκαδες ψευτομπουλουκια ο γαλουνης με το Στάικο φταίει για το νεκροταφείο που είναι για θέρισμα η βρώμη είστε για λυπησει ανθρωπακια κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΥΤΟΣ Ο ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ SMS ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ;ΤΟΣΟ ΠΟΝΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...ΠΙΕΣ ΜΙΑ ΣΟΔΑ ΑΔΕΡΦΕ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ,ΣΤΑΝΤΑΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ .
      ΑΝΤΑΠΟΚΡΊΝΕΤΑΙ ΕΠΑΡΚΏΣ ΣΤΑ ΚΑΘΉΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΊΑ ΤΟΥ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΘΉΚΟΝΤΑ ΤΗς ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗΣ ΣΤΈΚΕΤΑΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΊΖΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ .
      ΚΆΝΕΙ ΈΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΉ ...
      ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΕΟ ΠΟΥ ΈΡΧΕΤΑΙ .
      ΑΝ ΑΝΑΛΆΒΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΉ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΓΕ Α ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ !!!

      Διαγραφή
  22. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΡΕΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΓΑΛΟΥΝΗ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ .Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΩΣ Ο ΠΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ 75% .ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΤΗΘΕΙ.ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΛΩΤΣΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.Ο ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο πιο αποτυχημένος μέχρι τον επόμενο φίλε μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 2:58 ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΗΣ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλα ρε φιλε- ΚΩΣΤΑΚΗ κατουρα και λιγο που θες νανγινεις και δημαρχος....ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΞΙΟΣ , ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ , ΝΑ ΔΙΟΟΚΗΣΕΙΣ;;; ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΑΛΙΟΠΑΡΤΑΛΟ....ΠΟΙΑ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ; ΤΑ ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΑ ΚΤΙΡΙΑ; Η ΟΤΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ; Η ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕΣ ΤΑ 8ΜΗΝΑ; Η ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΡΑΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΚΑΝΑΝ ΔΟΥΛΕΙΆ. ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΕ ΣΥΧΑΘΗΚΑΜΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο