Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε ανοικτή γραμμή με τους παραγωγικούς φορείς του πρωτογενούς τομέα

Είναι γεγονός ότι οι περιορισμοί που έχουν επιβληθεί λόγω της πανδημίας covid-19 έχουν προκαλέσει αρκετά προβλήματα και τεστάρουν την αντοχή των αγροτικών εκμεταλλεύσεων στην περιοχής μας.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας από την πρώτη στιγμή ανέλαβε στοχευμένες πρωτοβουλίες και δράσεις προκειμένου να υποστηρίξει τους παραγωγούς, ενώ βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους καθ’ ύλην αρμόδιους φορείς ώστε να ενισχυθούν οικονομικά οι αγροτικοί κλάδοι που πλήττονται περισσότερο.
Την κρίσιμη αυτή στιγμή, οφείλουμε, να αντιμετωπίσουμε έγκαιρα και αποτελεσματικά και τις επιπτώσεις της πρωτοφανούς αυτής κατάστασης.
Για το λόγο αυτό, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε παραγωγικούς φορείς του αγροτικού τομέα, αγροτικούς συλλόγους, αγροτικούς συνεταιρισμούς, ομάδες παραγωγών, αλλά και μεμονωμένους παραγωγούς στη γεωργία, την κτηνοτροφία και την αλιεία για να αναδείξουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ώστε να γίνει μια αρχική αποτίμηση της κατάστασης και να παρέμβουμε με συγκεκριμένες ενέργειες και για την επίλυσή τους, επανεκτιμώντας κάθε φορά τις προτεραιότητες ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημικής κρίσης και επιδιώκοντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
Κάθε πρόταση προς την ως άνω κατεύθυνση είναι απαραίτητη και καλοδεχούμενη.
e-mail: covid19.agri.pde@gmail.com ( τηλ. 2613613540)


 Γούδας Μιχάλης εντεταλμένος  σύμβουλος  Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο