Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Μέσω τηλεδιάσκεψης η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ (7/4/2020)

             Λόγω των κατεπειγόντων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποφυγή της διάδοσης της νόσου του κορωνοϊού COVID-19, θα συνεδριάσει μέσω τηλεδιάσκεψης το Δημοτικό Συμβούλιο ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ την Τρίτη 7 Απριλίου 2020 και ώρα 12:30. 

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου με την διαδικασία «ΔΙΑ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ».

         Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010 όπως αντικαταστάθηκαν με αυτές του άρθρου 74 του Ν. 4555/18 και συμπληρώθηκαν με αυτές των άρθρων 177 και 184 του Ν. 4635/2019 και σύμφωνα με το άρθρο 10 της από 11-3-2020 Π.Ν.Π. (ΦΕΚ 55/τ.Α΄/11-3-2020) και της αρίθ.40/20930/31-03-2020 εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών,  σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση που θα γίνει στις 7 Απριλίου 2020 ημέρα Τρίτη και ώρα 12:30, η οποία λόγω των κατεπειγόντων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 θα πραγματοποιηθεί ΔΙΑ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ. 

     -Παρακαλούμε όπως ενεργοποιήσετε την εφαρμογή ZOOM CLIENT FOR MEETINGS για να πραγματοποιηθούν διαδικτυακές τηλεδιασκέψεις. H λήψη γίνεται είτε από το application store (IOS) είτε από to play store (ANDROID ΚΛΠ) του κινητού σας ή του tablet σας ή του υπολογιστή σας αρκεί το λειτουργικό σύστημα να είναι windows 10.....



Θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.-Ορισμός υπεύθυνου διαχειριστή για την Πράξη «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΚΑΤΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΚΟΝΟΠΙΝΑ» με κωδικό  MIS 5032518. (Εισηγητής κ. Βίτσας)
2.-Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου για παράταση της δωρεάν παραχώρησης προς χρήση, απορριμματοφόρου οχήματος του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, στο Δήμο Ξηρομέρου. (Εισηγητής κ. Τσακάλης)
3.-Περί ορισμού μελών Επιτροπής διενέργειας διαγωνισμών για εκμίσθωση ή εκποίηση πραγμάτων του Δήμου για το έτος 2020. (Εισηγητής κ. Βίτσας)
4.-Λήψη απόφασης έγκρισης μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας και ορισμός επιτροπής καταλληλότητας για την ως άνω μίσθωση. (Εισηγητής κ. Βίτσας)
5.-Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020 για την αντιμετώπιση του κορωνοιού COVID-19 σύμφωνα με το ΦΕΚ 55/τ.Α΄/11-3-2020 (Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου) (Εισηγητής κ. Βίτσας)
6.-Ίδρυση ενεργειακής Κοινότητας Ακτίου-Βόνιτσας. (Εισηγητής κ. Βίτσας)
7.-Αποζημίωση Αντιπροέδρου και μελών Διοικητικού Συμβουλίου της «Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας». (Εισηγήτρια κα Πανταζή)
8.-Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020. (Εισηγητής κ. Βίτσας).

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΤΟΥΠΑΣ   

12 σχόλια:

  1. Stis ekloges tha mas filate gia psifoys tote den tha iparxei koronoios.Tha perasei kai tha dite ta erga sas olon sas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άμα μας φιλήσουν υποψήφιοι δημαρχοι στις δημοτικές του 23
      σώθκαμι.

      Διαγραφή
  2. Αφού 4-5 μιλάνε σε κάθε συμβούλιο τι θέλετε τηλεδιάσκεψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα καταφέρεις να γίνεις ποτέ Δημοτικός Σύμβουλος να έρχεσαι να μιλάς περισσότερο, μάθατε όλοι... Πολυξερε...

      Διαγραφή
    2. Για δε να μας την λένε και αυτοί που παρακαλάνε για ψήφο.

      Διαγραφή
  3. Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου για παράταση της δωρεάν παραχώρησης προς χρήση, απορριμματοφόρου οχήματος του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, στο Δήμο Ξηρομέρου. (Εισηγητής κ. Τσακάλης)
    1. Από πότε έχει να πληρώσει ο Δήμος Ξηρομέρου στο ΦΟΣΔ;
    2. Πόσα χρήματα χρωστάει;
    3. Με ποιο δικαίωμα δίνεται δωρεάν τη περιούσια των Δημοτών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 8.-Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020. (Εισηγητής κ. Βίτσας).

    Άρχισε η γνωστή τακτική των μηνιαίων αναμορφώσεων του προυπολογισμού. Στόχος να πάνε τα χρήματα των Δημοτών με απευθείας αναθέσεις σε συγκεκριμένους . Κάποιοι έχουν μιλήσει για εικονικ1 τιμολόγι1. Προσέξτε τις υπογραφές σας αιρετοί και υπάλληλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Den pate na plinete kanena Kado skoupidion Kai na kanete kamiya apolimandi . Na pate na elenxete toys xenous pou menoun sta kotera Sri vonitsa pou vgenoun exo Kathe Mets min expungements korokoio Kai kolisoun olio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το μείζον θέμα τώρα αυτό είναι.

    Οι εξ' αποστάσεως διασκέψεις στους δύο δημους του Ξηρομέρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε αναπληρωτή πάλι αναμόρφωση ένα μήνα είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας τι έργα γίνονται που πρέπει να πληρωθούν είναι κάτι άλλο που δεν πρέπει να γνωρίζουμε πολλά ακούγονται στο χωριό σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σκεφτειτε το στουπα να σου κανει τηλεδιασκεψη να σου πει τι πως θα γινει η μασα καλυτερη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σαν τι μεγάλε ακούγετε πες να μάθουμε και εμεις γιατι μπορει να μην το έχουμε μάθει οπως λενε ο κόσμος το έχει τούμπανο και εγω κρυφό καμάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο