Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Έντονη αντίδραση ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΟΝΗ* για το άρθρο Καρτερού κατά Τσιόδρα....

          Κάθε ημέρα αντιλαμβάνομαι μέσα από την μικρή εμπειρία μου, ότι σε αυτή την χώρα πόσο μεγάλο ρόλο παίζει η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ των ανθρώπων
           Αφορμή στάθηκε ένα άρθρο του Θ. Καρτερού (φαντάζομαι ότι περισσότεροι θα τον ξέρουν και με την σημερινή ιδιότητά του) όπου μέσα στα πολλά (μα πάρα πολλά) αρνητικά έως ειρωνικά σχόλια κατά του καθηγητή Τσιόδρα καταφέρεται και για ένα ακόμη. Το ότι πηγαίνει κάθε Κυριακή και σε Εκκλησία και ψέλνει.
         Το ότι τον χτυπάει καλυπτόμενος από τον μανδύα της θέσεως του (Καρτερός) για να δημιουργήσει αρνητικά σχόλια για την τακτική που χρησιμοποιεί ο καθηγητής θα μπορούσε να γίνει υποφερτό έως δεκτό στο μέτρο που τα πάντα στην Ελλάδα πρέπει να έχουν δύο όψεις την Θετική και την Αρνητική. Όποιος προσπαθεί να επιβάλλει κάτι ή προσπαθεί να δημιουργήσει κάτι η (κάθε μορφής) αντιπολίτευση πρέπει να έχει διαφορετική θέση, άποψη και λύση. Ταυτόσημες αντιλήψεις δεν θα υπάρξουν ποτέ..................



     Το ίδιο φυσικά ισχύει και με την περίπτωση Τσιόδρα. Φυσικά το ίδιο (πιθανόν και σε μεγαλύτερη έκταση) θα συνέβαινε αν ήταν Κυβέρνηση Σύριζα η Κινάλ και αντιπολίτευση η Ν. Δημοκρατία. Δεν έχω αυταπάτες ότι τότε θα υπήρχε ειρήνη!!!

Πάμε τώρα στο δια ταύτα. Ο δημοσιογράφος Καρτερός μέσα στα πολλά επιπλητει τον Τσιόδρα και για το ότι ψάλει!!!!!!! Τώρα αυτό γιατί είναι μεμπτόν ή αμάρτημα ή παραβίαση του θεσμικού του ρόλου είναι κάτι που δεν θα το μάθουμε ποτέ γιατί δεν υπάρχει απάντηση.
           Εκμεταλλευόμενος το περιστατικό αυτό δεν είδα ποτέ τον Θ. Καρτερό να επιπλητει η να υβρίζει (αν είναι δόκιμος η λέξη) τον Νίκο Φίλη που όχι μόνον σαν Υπουργός Παιδείας έψελνε σε πολλούς Ναούς άλλα συνέχιζε ακόμη και όταν αποκεφαλίστηκε από το Υπουργείο, να αρέσκετε να βρίσκετε στο ψαλτήρι. Παράλληλα δε πολλές φορές παρευρίσκονταν και εκκλησιάζονταν Κυριακές άλλα και σε μεγάλες εορτές.
           Επίσης δεν είδα ποτέ τον Θ. Καρτερό να επιπλητει τον πρ. Υφυπουργό Γιάννη Μπαλάφα που όπου υπήρχε στην περιφέρεια της Αττικής (πρ Β Αθηνών) εορτή πολιούχου ήταν ο πρώτος που εμφανιζόταν στην Εκκλησία και μάλιστα στις θέσεις των επισήμων
         Επίσης δεν είδα ποτέ τον Θ. Καρτερό να επιπλήτει τους πρ. Υπουργούς Παν. Κουρουμπλή, Μάρκο Μπόλαρη, Γιάννη Αμανατίδη, Νίκο Τόσκα, Γιώργο Κατρούγκαλο, Βαγγέλη Αποστόλου, Χρ Σπίρτζη, κλπ για τις δεκάδες παρουσίες τους σε Εορτές, Λειτουργίες κλπ. Μάλιστα μερικοί ήταν πρώτοι και από τους κληρικούς
         Φυσικά δεν είδα ποτέ τον Θ. Καρτερό να επιπλητει τον πρώην Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να κρατά την λαμπάδα της Ανάστασης (Κέρκυρα) και να δίνει έστω και με πλάγιο τρόπο το φιλί στην σύζυγό του την Ανάσταση. -Τι ζητά ένας αριστερός άθεος σε Ανάσταση;;;

         Λογικό είναι κατά τον Θ. Καρτερό οι πιο πάνω αναφερθέντες να παρευρίσκονται σε θρησκευτικές τελετές διότι η Αριστερά κάνει διαλείμματα στο ζήτημα της θρησκείας. Ο Τσιόδρας που εκφράζει την δεξιά αντίληψη απαγορεύεται να εκφραστεί!!!
        Όταν κάνεις τον σταυρό σου στην Εκκλησία είσαι ακραίος, όταν απλώνεις τα 5 δάχτυλα της παλάμης σου είσαι επαναστάτης.
         Λογικό κατά τον Καρτερό αριστερή ήταν και η κυβέρνηση Τσίπρα (ΣΥΡΙΖΑ) με 10 μέλη του υπουργικού συμβουλίου από την Δεξιά παράταξη και 6 ή 7 από το ΠΑΣΟΚ –Όταν βάζεις μια παραμορφωτική μάσκα σου βγάζει διαφορετική εικόνα από αυτή που είναι η πραγματικότητα Όταν την βάζεις στον μύλο και την αλέθεις το παραγόμενο προϊόν το νομίζεις όπως θες.

             Αγαπητέ κ. Καρτερέ, σου υπενθυμίζω ότι επί βαθειάς αριστερής -Κουμμουνιστικής κυβέρνησης στην ΚΟΥΒΑ με ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος έχτισε και εγκαινίασε Εκκλησιαστικό Χριστιανικό Ναό!!!! Και ο Φιντέλ στο πυρ το εξώτερο!!!! 
           Κουβέντα από όλα τα αριστερά κόμματα (εσείς τότε δεν ήσασταν ούτε σε αυγό προ επώαση σαν ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΝΟΩ). Τότε που έκανες την επανάσταση σου (την επαναστατική γυμναστική όπως την χαρακτήρισε και ο Λαλιώτης) το αποσιωπήσατε όλοι γιατί αφού το δέχτηκε ο σύντροφος Φιντέλ, θα ήταν σωστό και αριστερό. Εξαντλείστε την αριστερή σας ρητορεία στα πραγματικά γεγονότα. Η προσωπική ζωή του κάθε ενός είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ -Ούτε ο Καρτεράς ούτε η Κανέλλη ούτε κανένας δεν έχει δικαίωμα να επεμβαίνει. Εξ άλλου οι αρχές της αριστεράς δεν είναι να φακελώνουν την προσωπική ζωή του κάθε πολίτη.
            Κατανοώ τον ρόλο σας (τον τωρινό) που πρέπει να επιδείξετε και να εμφανιστεί μια δυναμική απέναντι στην Κυβέρνηση, μιας και ο αρχηγός σας πέραν της παρουσίας του στην Βουλή δεν έχει επιδείξει καμία άλλη δραστηριότητα. Άλλα περιοριστείτε στα του πολιτικού γίγνεσθαι. Αφήστε τα χτυπήματα κάτω από την μέση.

*-O Χρήστος Μπόνης είναι πρόεδρος στο σύλλογο Απανταχού Αστακιωτών και πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος (ΕΦΕ)

17 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥΣ...ΟΙ Μ@Λ@ΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΙ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πρώτο εμβόλιο που χρηματοδοτεί ο δισεκατομμυριούχος Μπίλ Γκέιτς και υπέρμαχος του «Ψηφιακού πιστοποιητικού» για τον κορωνοϊό ανακοινώθηκε ότι θα δοκιμαστεί σήμερα.
    Πρόκειται για μια μικρή εταιρεία βιοτεχνολογίας στην Πενσυλβάνια σχεδιάζει να ξεκινήσει τον πρώτο εμβολιασμό σήμερα μετά από την έγκριση άδειας για να πραγματοποιεί εμβολιασμούς από τον CDC.Το εμβόλιο έχει αναπτυχθεί από την εταιρεία Inovio Pharmaceuticals η οποία χρηματοδοτείται από το διαβόητο ίδρυμα του Μπίλ και της Μελίντα Γκέιτς όπως και από το ίδρυμα Επιδημιολογικής Ετοιμότητας και Καινοτομίας.
    Να σημειωθεί πως Μπιλ Γκέιτς έχει ιδιαίτερη «ζέση» για τον «κορωνοϊό» και τον εμβολιασμό.
    αυτα ο νοών νωειτο ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μας ενδιαφέρει η γνώμη του κάθε Μπόνη και γιατί πρέπει να την δημοσιεύετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΓΑΠΗΤΕ ΧΡΗΣΤΟ
    ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ . ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΣ ΕΚΛΗΣΙΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΕΙΧΑΝ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΞΕ ΝΑ ΧΕΙΡΟΤΟΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά του τα έψαλες Χρήστο...Απαράδεκτος με βάση τη δημοσιογραφική δεοντολογία και επικίνδυνος για την αλήθεια!!!Πρέπει να έχει πολλά απωθημένα μέσα του ως άνθρωπος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το διάβασα το άρθρο. Πιάνετε ένα παράγραφο, μια νύξη για την εκκλησία και κανείς ένα λογικό άλμα. Είστε γνωστός για την δράση στα τοπικά, αλλά το κείμενο είναι για την δεξιά του 1950.

    Ο Τσίπρας, ο Μητσοτάκης και ο κάθε πολιτικός κρίνονται για τα έργα τους. Κριτής είναι ο λαός και η ιστορία. Σίγουρα δεν κρίνονται για το πόσο κάνουν τον σταυρό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 2,5 εκατομμϋρια απανταχού ανασφάλιστοι
      απέκτησαν επι ΣΥΡΙΖΑ δωρεάν περίθαλψη
      στα δημόσια νοσοκομεία της πατρίδας μας

      Διαγραφή
  7. Καρτερε κατω τα χερια σου απο το τσιοδρα βρε βλακα ξεφτελισμενε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    2,5 εκατομμϋρια απανταχού ανασφάλιστοι
    απέκτησαν επι ΣΥΡΙΖΑ δωρεάν περίθαλψη
    στα δημόσια νοσοκομεία της πατρίδας μας
    ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΙ ΣΑΜΑΡΑΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ?
    ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΒΡΗΚΑΝ ΔΙΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΓΥΦΤΑΙΟΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΠΕΝΤΑΕΥΡΟ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΜΟ 40 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΝΤΑΕΥΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΣΠΟΣΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ 38 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΗΤΟΙ 450 ΤΟ ΧΡΟΝΟ.
    ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΞΕΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ . ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ 37 ΔΙΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΓΔΑΡΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΙΚΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ.
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΩΤΟΓΡΑΨΩ .ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑΜΑΣΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΚΥΠΑΡΙΣΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΛΥΚΟΦΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.
    ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ . ΑΥΤΤΑ ΟΛΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς 12.31 εσύ είσαι καλύτερος και λές έτσι τον κόσμο,
      που πάνε για γιατρειά στα δημόσια νοσοκομεία ?

      Διαγραφή
  9. Δεν συμφωνώ με την κριτική του Καρτερού στον κ. Τσιόδρα και κυρίως στο χρόνο που αυτή γίνεται. Υποστηρίζω όμως ότι ο κ. Τσιόδρας από τη στιγμή που έχει γίνει δημόσιο πρόσωπο δεν είναι στο απυρόβλητο. Και δικαιούται ο καθένας - και ο Κρατερός - να τον κρίνει. Και όλοι κρινόμαστε. Αυτό είναι δημοκρατία. Ούτε λογοκρισία ούτε αυτολογοκρισία. Λυπάμαι για τις επιθετικές απόψεις του κ. Μπόνη, περισσότερο γιατί προέρχονται από άνθρωπο που υπηρετεί στο χώρο των Μ.Μ.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εσενα 10.25 ποιος σε ορισε εντολοδοχο να κρινεις αν καποιος εχει γνωμη και αν πρεπει να την μεταφερει μεσω των ιστοσελίδων στην δημοισοτητα, --Μου δινεις το δικαιωμα να αντιληφθω για το προσωπο σου (Το πιο πιθανον είναι) ότι μαλλον ουτε γνωμης εχεις ουτε αποψη ουτε κριση Ένα μονο εχεις Να παρακολουθείς τι γραφει ο κάθε ενας και αναλογα με τα γουστα σου να του επιτίθεσαι χωρις ακομη και με τα στοιχειώδη επιχειρηματα -Εάν εχεις εστω και λιγα δραμια εγωισμο μαζι με λιγη ευθυξια γραψε ΕΠΩΝΥΜΑ να ξερω και εγω που σε κρινω(γιατι και εσυ με κρινεις) αλλα και ο κάθε φιλος που διαβαζει τον διαλογο που αναπτυσετε , ποιος εισαι τελος παντων για να μπορούμε να συζητούμε επι ισοις οροις.. Διαφορετικα θα παραμείνεις ενας τυφλοπόντικας Κλεινω με μια επισημανση .Την αποψη μου(γνωμη μου κατά το δικο σου λεξιλογιο) θελω να την μεταφερω δημοσια γιατι δεν φοβάμαι τυφλοπόντικες Αναντιρητα και θα υπαρχουν (λιγοι η πολλοι δεν εχει καμια σημασια) που θα διαφωνησουν η θα συμφωνησουν, Νομιζω ότι αυτό το δικαιωμα το εχουμε ολοι ανεξαιρέτως !!!! Αλλα το να μου βαζει ορους καποιος ο οποιος δεν εχει το θαρρος να γραψει επωνυμα είναι επικινδυνο εως ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
    Ελπιζω να μην εισαι τιποτε προνομιούχος ......του Καρτερου και ενοχλήθηκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητε φιλε Θανο Διαβαζω όπως τα γραψατε ####Λυπάμαι για τις επιθετικές απόψεις του κ. Μπόνη .........#### και στην αρχη γραφετε ###Δεν συμφωνώ με την κριτική του Καρτερού στον κ. Τσιόδρα ### Θεωρείτε ότι το κριτηριο είναι σωστο !!!!!!!!! Ο Καρτερος εγραψε ένα αρθρο γνωρίζοντας(δεν είναι και τυχαίος στον χωρο της δημοσιογραφιας) ότι θα υπαρξουν αντιδράσεις Μια εξ αυτων ηταν και η δικη μου(αδιαφορώντας αν συμπιπτει με την δικη σας η αλλων) Με το αρθρο του κ.Καρτερου διαφωνείτε(ετσι απλα το γραφετε) με την απαντηση την δικη μου λυπαστε .Το κατά την αποψη μου δικαιο(αν και είναι υποκειμενικο το δικαιο) θα ηταν ακριβως το αντίθετο Ένας που πυροδοτεί μια κατασταση (και μην μενετε μονο στο blog xriromeronews, υπαρχουν παντου αρνητικα σχολια και μαλιστα σε ορισμενα site πολύ επιθετικα) )η κριτικη σας διακατέχετε από μετριοφροσυνη , ενώ η δικη μου που ισως είμαι ενας απο τους πολλους που ενοχλησε, η κριση σας , σας οδηγει στο συμπερασμα ότι είναι επιθετικη!!!! Οσο για τον καθηγητη φυσικα και θα του γινει κριτικη αλλα ουτε από εσενα ουτε από εμενα ουτε από τον φιλο μου που είναι φούρναρης η ταξιτζής η φωτογραφος η ψαρας η πιλοτος γιατι δυστυχως μεσα σε 15 ημερες δεν αποκτησαμε ολοι γνωσειςι ιατρικης . Βεβαια η εμπειρια εχει δειξει ότι στην Ελλαδα οι Ελληνες(και όχι του εξωτερικου) εχουν γνωσεις για τα παντα , είναι σεισμολογοι σε σεισμούς, είναι ναυπηγοι σε ναυαγια, είναι γεφυροποιοι σε καταστροφες γεφυρων , είναι πιλοτοι σε πτωσεις αεροσκαφων, είναι δικηγοροι σε μεγαλες δικες είναι αρχαιολογοι σε ανακαλύψεις αρχαιολογικων ευρυματων και πολλα αλλα
    με εκτιμηση ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κε Χρήστο Νπόνη έχω την αίσθηση ότι φάσκεις και αντιφάσεις
      Ενω λές ότι οι Ελληνες του εσωτερικού οι Ελληνες,
      κάνουν τους ειδήμονες, έτσι κ. Μπόνη
      Εσύ κε Μπόνη τώρα,
      δέν κάνεις τον αναλυτή, απο επαγγελματίας φωτογράφος που είσαι ?
      Και συγνώμη κιολας αν νομίζεις οτι σε προσβάλλει η άποψή μου.

      Διαγραφή
  12. Κύριε Μπόνη, ότι κατάλαβες κατάλαβες. Ας αλλάξουμε σελίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ολα διαγράφουν, κανουν και εχουν το κυκλο τους.
    οπως οι γυριζουν οι σελιδες του τετραδιου
    αλλες μαυρες και αλλες ολολευκες σελιδες, αλλες αδειες σελιδες και αλλες με δοξες σελιδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. προς κ.Θανο Δεν ξερω τι καταλαβες από τα δικα μου , αλλα ελπιζω τον αρχηγο σου να τον καταλαβες σημερα στον αντ/1 Σου υπενθυμιζω ένα χαρακτηριστικο###Πιο συγκεκριμένα ο Αλέξης Τσίπρας όταν ρωτήθηκε απο τον δημοσιογράφο για την πρόσφατη επίθεση του Θανάση Καρτερού στον λοιμωξιολόγο, Σωτήρη Τσίοδρα απάντησε πως «αυτή την ώρα δεν θα ασκούσα κριτική στον επιστήμονα αλλά στην κυβέρνηση» αδειάζοντας πλήρως τον πρώην διευθυντή του γραφείου Τύπου του Μεγάρου Μαξίμου.### Διαβασε το εμ αριστερο προφιλ κ.Θανο!!!! ΧΡ ΜΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο