Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Πρόταση για tablet σε μαθητές που το έχουν ανάγκη, για εκπαιδευτικούς σκοπούς!

     Πρωτοπορεί ο Δημήτρης Μασούρας επικεφαλής του συνδυασμού «Συμφωνίας Ελπίδας»! - Κατέθεσε κοστολογημένη πρόταση στη Δημοτική αρχή για παροχή δωρεάν τάμπλετ σε μαθητές του Δήμου, προκειμένου να συμμετέχουν στην τηλεκπαίδευση.
Αναλυτικά.....

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
            Με πρωτοβουλία της παράταξής μας υποβλήθηκε σήμερα στον αρμόδιο αντιδήμαρχο συγκεκριμένη και κοστολογημένη πρόταση για παροχή δωρεάν τάμπλετ σε μαθητές του Δήμου μας, των οποίων οι οικογένειές αποδεδειγμένα αδυνατούν να προμηθευτούν για οικονομικούς λόγους, με σκοπό την αντιμετώπιση των άμεσων εκπαιδευτικών αναγκών από απόσταση.........

 
       Κατόπιν επικοινωνίας με αντιδήμαρχο του Δήμου Αρταίων, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που πήραν αντίστοιχη πρωτοβουλία, εισηγηθήκαμε το πλαίσιο:
-Προτεραιότητα στα παιδιά του Λυκείου και ιδίως της γ’ τάξης. 
-Δανεισμός για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και αξιοποίηση των συσκευών από υπηρεσίες του Δήμου στη συνέχεια. 
-Αξιολόγηση αιτημάτων από τους διευθυντές σχολείων και επιτροπή του δήμου. 

           Με βάση το πλήθος των μαθητών, η δαπάνη είναι εύκολα αντιμετωπίσιμη. Οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας έχουν ήδη ανακοινώσει την παροχή δωρεάν δεδομένων για την πρόσβαση στις εκπαιδευτικές σελίδες.

Απαιτούνται άμεσες και συντονισμένες κινήσεις. Όχι  άλλος χαμένος χρόνος. 
-Κανένας μόνος και απροστάτευτος στην κρίση!

Για τη δημοτική παράταξη «Συμφωνία Ελπίδας»
Δημήτρης Μασούρας

9 σχόλια:

  1. ναι καλα. για να λετε μετα οτι "σπαταλαει" λεφτα ο δημος και τα εδωσε σε δικους του. θα το πειτε δεν υπαρχει περιπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν κάνω λάθος, αυτό έχει ανακοινωθεί από την υπουργό παιδείας και μάλιστα το διάβασα στο Ξηρόμεροnews. Μήπως η πρόταση είναι πουλάμε "φύκια για μεταξωτές κορδέλες";;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βαλε το χερι στην τσεπη και μετα ακουλουθουμε και εμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος απο την Παλαιρο είχε μαύρα μεσάνυχτα για το θέμα. Προσέξτε τι ψηφίζεται. Υποφέρουμε και εμείς μαζί με εσάς και ο τόπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αλλες ειναι οι σπατάλες, κανείς δεν θα πει τίποτα για τέτοιους σκοπούς. Είσαι οπισθοδρομικός καχύποπτος και εμπαθείς Σε αυτές τις περιπτώσεις ειμαι σίγουρος οτι Δημοτική αρχή θα ενεργήσει αξιοκρατικά. Κάτι μ@κάκες σαν και σένα και εσύ ο ίδιος θα τα πεις αυτά, οτι τα έδωσε σε δικούς του κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι παιδεύεσαι κ. Μασούρα;
    Άσε τον κόσμο στο μαύρο του το χάλι.
    Μήπως ονειρεύεσαι Δημαρχιλικια την επόμενη τετραετία κ Μασούρα;
    Τελευταίος θα βγεις.. και ξέρεις γιατί;
    Επειδή προσπαθείς Σύριζα να τους βγεις στους ΝεοΔημοκρατες,ΚΚΕ και Καργιολαίους.
    Οι ΝΔ θα ψηφίσουν Θύμιο,το ΚΚΕ Μωραίτη, οι Συριζαιοι Μασούρα και οι γύφτοι (χαχαχα) καριόλη.
    Σε μια προεκλογική συγκέντρωση το Μάιο κ.Μασουρα έλεγες ότι ο Αμβρακικός έχει χιλιάδες κωλοβακτηρίδια και ότι είναι επικίνδυνο για την υγεία των δημοτών του Δήμου Ακτίου μας..ε και..τι μ' αυτό..αφού κολυμπάνε μες τα σκατά τόσα χρόνια, τώρα θα τους πειράξει;
    Έτσι συνηθίσαμε έτσι μας αρέσει.
    Γίνονται τοπικές εκλογές και ψηφίζουμε κόμματα πώς θα πάμε μπροστά;
    Δεν θέλουμε το συλλογικό καλό και να πάει όλος ο τόπος μπροστά.. αλλά κοιτάμε ΜΟΝΟ την πάρτη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και με τι κριτήρια ? εισοδηματικά? όλοι , δηλώνουν πλασματικά, για να γεμίσει η Βόνιτσα τάμπλετ? Η αγορά άδειασε από ταμπλετ και κάμερες , καλή τύχη να βρείτε, να καλύψετε τον λαό της προβατίνας .
    Επίσης , Τόσα που χρωστάει ο δήμος στους επαγγελματίες της περιοχής (και είναι λογικό) δεν πρόκειται να καλύψει κανείς την ανάγκη… αυτό τον καιρό. Εξάλλου, η παράταξη του κύριου μασούρα χαρακτηρίζει ως κλέφτες όποιον επαγγελματία συνεργάζεται με τον δήμο. Αν ο δήμος τα πάρει από αλλού θα ακούσει ότι δεν πήρε προσφορές από τον τόπο, του τύπου: Καραούλη από εσένα προσφορά πήρανε?
    Πολύ λίγος, πολύ αργός, μη ρεαλιστής…. Όπως και η παράταξη που πρεσβεύει …. Αποτυχημένο πασοκ που απορροφήθηκε από τους πεινασμένους του Συριζα.
    Περιοριστείτε στο να Ρίξτε μερικά σκουπίδια κάτω για να τα βγάλετε φωτογραφία, αγαπητε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρε γίδια τάμπλετ για τα παιδιά της Γ Λυκείου τα οποία δεν έχουν ήδη.Τι δεν καταλαβαίνετε?Παιδιά από φτωχές οικογένειες που δεν έχουν τρόπο να παρακολουθήσουν τα μαθήματα από το ίντερνετ.Αυτη είναι η πρόταση...Η μήπως να τα αφήσουμε στη μοίρα τους?δεν αξίζουν αυτά τα παιδιά μια ευκαιρία?Να σας δίνουνε από ένα 50ευρω να πιείτε μπύρες στα καφενεία είστε μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΠΑΤΑΤΕ ΣΥΡΙΖΑΙΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΦΛΟΥΦΛΗΔΕΣ,ΔΕΞΙΟΙ.Ο ΚΑΡΥ ΜΙΑ ΟΚΤΑΕΤΙΑ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο